sure fødevarer som absorberer metalbelægning

Når du tilbereder i en metal pot , kan nogle af de metal komme ind i mad , du spiser . Mens vores forfædre kunne have værdsat de ekstra jern fra deres støbejern pander , denne absorptionen af metal er ikke altid godt

Foods


De fødevarer , som absorberer de fleste metal er sure , såsom tomater , citrus eller retter , der er blevet krydret med citronsaft eller med eddike .

Foreslåede Kogegrej


Ikke alle typer af metal agterliget i maden i samme tempo . Health Canada anbefaler madlavning med anodiseret aluminium , rustfrit stål , jern , emalje , keramik eller silikone køkkengrej .

metal for at undgå


Kobber og rustfrit stål er metaller hårdest ramt af sure fødevarer . Kobber er behandlet med en beskyttende belægning , men med tiden denne belægning klinger af , udvaskning nogle kobber ned i gryden .

Smag


Selvom du måske være i stand til at smage en metallisk skær til nogle retter , der har absorberet metal belægning , du vil ikke altid smage en smag .

Tip

Må ikke opbevares sure fødevarer i en metalbeholder og undgå at bruge aluminiums køkkengrej til at lave mad sure produkter . Hvis din gryder og pander er ridset og dinged , handel dem i nye gryder og pander uden ridser i belægningen .

Risici

indtagelse af for meget nikkel , jern og aluminium kan føre til sundhedsrisici på lang sigt . Den gennemsnitlige daglige kost indeholder kun lave doser af disse metaller , men madlavning med dårlig kvalitet køkkengrej over en periode kunne op den forbrugte mængde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.