team-building aktiviteter for ungdomskriminelle

Håndtering af ungdomskriminelle er en fuld tid job for fagfolk med videregående uddannelse . Der er fysiske , juridiske og følelsesmæssige risici med udgangspunkt noget program for urolige unge . Med denne advarsel in mente , er unge kriminelle ofte mangelfuld i tillid , kommunikation og personligt ansvar . Team -building aktiviteter kan ofte hjælpe med at udvikle alle disse tre træk . De følgende fire hold aktiviteter er ideelle til teambuilding , uanset om du beskæftiger sig med urolige unge eller en Fortune 500 bestyrelseslokale .

Trust Fall


Den øvelse er enkel . En person vender væk fra holdet . Med lukkede øjne og armene over kors " mumie stil , " den pågældende person falder bagud med låst ben . Resten af holdet fangster falder holdkammerat .

Dette skaber tillid , hver gang en Faller er fanget . Ligeledes fangere er alle ansvarlige for deres rolle i at fange Faller . I de fleste øvelser , gør en stiv , kodificeret sæt af kommandoer visse alle er klar , og derigennem etablere kommunikation . Selv om det synes risikabelt , er det overraskende, hvor alvorligt, selv bekymret fangere tage deres ansvar .

varianter på denne opgave omfatter en-til -en tillid falder , falder ned fra en stol eller anden ophøjet position eller falde i et tæppe eller net , som det fangere . Sikkerhedsspørgsmål omfatter at sørge for fangere er klar til større eller tungere fallers , positionering førende på nøgleområder pletter og er sikker fangere er opmærksomme .

Gruppen problemløsning


Præsenter gruppen med et problem at løse . Dette kan være fysisk (hold hænderne i en sammenfiltret gruppe og udrede selv uden at slippe ) , rent psykisk ( brug af disse ressourcer til at planlægge en tur til Kina ) eller en kombination af begge . I mange tilfælde er strenge spilleregler for kommunikation og konfliktløsning er nødvendige for begyndelsen grupper .

Som den gruppe arbejder på at løse problemet , de bygger tillid som deres idéer er velkomne og ansvar , da de hjælper hinanden at forbedre deres ideer . Ved at arbejde inden for en aftalt ramme for respektfuld kommunikation , får de erfaring med de ønskede kvalifikationer .

Der er kun få fysiske risici for denne form for aktivitet , selv om et skarpt øje er det nødvendigt at håndhæve reglerne for kommunikation. Uden vejledning , kan gamle mønstre for kommunikation hurtigt overtage aktiviteten .

Tov Kursus


Et reb kursus er en række fysiske udfordringer , ligesom en forhindringsbane , der ikke kan gennemføres uden hjælp af et team. I nogle tilfælde er udfordringen i sig selv baseret på eksistensen af et team . Prøve aktiviteter omfatter at få hele holdet står sammen om en 1- ved -1- fods platform eller løfte alle gruppens medlemmer igennem en ring 8 fod fra jorden .

Tov kurser kombinerer fysisk tillid og ansvar tillid falder med kommunikation og tillid problemløsning . De fleste byområder vil være inden for kørselsafstand af et anlæg er udstyret med en reb kursus . Reb kurser kræver en uddannet og certificeret guide, der vil vide alle risici og forholdsregler for at bruge kurset .

Drama


Skrivning og udfører i en sketch eller spille er en fremragende team -building øvelse . Hver fase kræver kommunikation , planlægning og problemløsning . Afhængigt af hvor ambitiøs produktionen er , kan det give et udstillingsvindue for færdigheder og talenter som maleri , syning eller tømrerarbejde . Forestillingen selv kræver tillid holdkammerater og ansvar for personlig opgaver .

Som med gruppen problemløsning , grundregler er ofte nødvendige for at holde kommunikation og forhandling passende , især i starten uger . Hold din på scenen drama fri for off -stage drama er svært , men kan være det værd .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.