tilskud til handicap tilgængelighed

I overensstemmelse med amerikanerne med Disabilities Act , den amerikanske regering giver tilskud til at skabe et tilgængeligt samfund for alle borgere . Disse tilskud kan tage en række former , herunder boliger kuponer og særlige midler afsat til at gøre undervisningsmateriale tilgængeligt for alle studerende . Mange legater er primært designet til at hjælpe med lav indkomst personer med handicap , mens andre har et bredere mandat .

Institut for Boliger og byudvikling Vouchers for handicappede


Institut for Boliger og byudvikling ( HUD ) indeholder boliger til familier , hvor en eller flere individuelle har et handicap . Disse omfatter mainstream værdikuponer , der " aktiverer familier , der har en person med handicap at lease overkommelige boliger i deres valg , " visse udvikling værdikuponer , for ikke-ældre familier med en handicappet person på steder, hvor billige boliger er udpeget primært til ældre beboere , og adgangen til et projekt værdikuponer , som giver " boligstøtte til ikke- ældre handicappede skifter fra plejehjem i samfundet . " Alle programmer er begrænset til familier med lave indkomster . skattebegunstigede familier kan deltage i andre HUD voucher programmer , såsom lejer-baserede vouchers og bolig vouchers . Voucher beløb kan ikke overstige mere end 30 procent af familiens indkomst beløb . Voucher ansøgninger bør foretages gennem en lokal offentlig Housing Authority .

US Department of Housing og byudvikling
451 7th Street SW
Washington , DC 20410
202-708-1112
hud. gov

Transport for ældre og personer med


Handicap Siden 1975 har Forbundsrepublikken Transit Administration ( FTA ) stillet midler til rådighed "med henblik på at bistå private nonprofit-grupper med at opfylde de behov for transport af de ældre og personer med handicap , når transporten tjeneste ikke er tilgængelig , utilstrækkelig , eller upassende at opfylde disse behov . " Disse midler administreres til regeringer baseret på størrelsen af statens befolkning , der har brug for serviceydelser . kan så fordeler midlerne til almennyttige organisationer . Samlede midler fordeles i 2009 var på $ 135 mio. Organisationer bør kontakte deres delstatsregeringer om modtagelse af midler .

US Department of Transportation
Federal Transit Administration
East Building
1200 New Jersey Avenue , SE
Washington , DC 20590
202-366-4043
fta. dot. gov

teknologi og medier for tjenesteydelser til personer med handicap


Kontoret for specialundervisning og rehabilitering ( OSERS ) tilbyder programmer, der forbedrer resultaterne for børn med handicap ved at forøge adgangen til teknologi eller leverer " billedtekster og video beskrivelse af undervisningsmaterialer , der er passende til brug i klasseværelset indstilling . " Programmet er især bekymret med uddannelsesinstitutioner tilgængeligheden for studerende, der er blinde eller har læsebesvær . Ansøgere til programmet skal indeholde et program model , en plan for evaluering af projektet og en specificeret budget . De samlede anmodede tildeling til programmet i 2010 var ca 30 millioner dollars . Ingen enkelt ansøgning kan indsende et budget på over $ 1 mio. Midler fordeles efter skøn OSERS .

Office of Special Education og Rehabiliterende Service
U. S. Institut for Uddannelse
400 Maryland Ave . , SW
Washington , DC 20. 202-7. 100
202-245-7468
ed. gov


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.