toksiske effekt af duftstoffer

Selv om Food and Drug Administration ( FDA ) regulerer dufte som en del af Food , Drug og Kosmetiske lov virkeligheden er, at et flertal af produkterne ikke er testet for toksicitet. Det er vigtigt at forstå de potentielle sundhedsrisici med tilsat syntetiske duftstoffer

Non- Disclosure


The National Institute of Occupational Safety and Health forlydender om, at duften branchen udnytter op til 3. 000 forskellige ingredienser , for det meste syntetisk , med 900 identificeret som giftige . Duften industri er ikke forpligtet til at afsløre de faktiske indholdsstoffer i duftstoffer på grund af forretningshemmeligheder .

generelle sundhedsproblemer


Parfume er nu anerkendt som et bidrag til astmaanfald , migræne hovedpine , allergiske reaktioner og problemer med bihulerne. Disse sundhedsproblemer er steget eksponentielt i de seneste 10 år, og nogle organisationer spekulere en sammenhæng med øget brug af duft -added produkter .

Forurening


Parfume er nu anerkendt som en almindelig kilde til indendørs luftforurening og miljøforurening . Miljøstyrelsen offentliggjort en undersøgelse i 1991 notering skadelige kemikalier, der findes i fælles parfumerede produkter , med henvisning til sundhedsmæssige bekymringer for de enkelte ingredienser . På trods af disse resultater , er duften branchen meste selvregulerende .

flygtige organiske forbindelser


Op til 95 procent af kemikalier, der bruges i parfumer er kunstige stoffer lavet af råolie og kul tjære . Disse omfatter flygtige organiske forbindelser ( VOC ), som hjælper duften spredes hurtigt i luften . Enhver toksiner i duften kan få adgang til hjernen via næse .

centralnervesystemet og Neurotoksicitet /Kræft

Den almennyttige Forskningsinstitut for Fragrance Materials ( RIFM ) testet 1. 300 individuelle bestanddele for sikkerheden på huden . Imidlertid var de fleste ikke testet for det centrale nervesystem sikkerhed på trods af at mange af de kemikalier i duftstoffer er kendt for at være neurotoksiske og /eller kræftfremkaldende.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.