ulemper ved Medicare medicin dækning

Medicare Part D er receptpligtig medicin del af Medicare . Dens formål er at hjælpe ældre borgere , der ikke tidligere havde kvalificeret sig til receptpligtig medicin dækning til at kunne råd til deres receptpligtig medicin. Medicare Part D er en stor fordel på nogle måder til mange ældre borgere . Men , ulemper eksisterer så godt.

Forvirring


Fordi der er så mange forskellige Medicare Part D planer , hvorfra man kan vælge , er mange ældre borgere forvirrede og ikke ved, hvilken plan der passer bedst til dem . Ikke kun det , det er også svært for læger og apotekere til at holde styr på, hvilke lægemidler er omfattet af hver plan , og hvilke ikke.

Medicare Part D har vist sig at være særligt forvirrende for folk på Medicaid , i henhold til en abstrakt om Medicare Part D fra Samford Universitet . Under Medicaid , var modtagere forsynet med nogle medicin dækning . Men med implementeringen af Medicare Part D , kan modtagerne få mere receptpligtig medicin ydelser, hvis de indskrives i begge programmer . Folk indskrevet i Medicaid blev vant til , hvordan dette program virkede og ændringen viste sig at være overvældende i mange tilfælde , ifølge Samford universitetet abstrakt . Hvis folk på Medicaid ikke tilmelde sig en del D -program , men Center for Medicare og Medicaid Services automatisk tilmelder dem i ét. Det førte til nogle mennesker ikke får den medicin de havde brug for , fordi planen var indskrevet i ikke kunne dække deres særlige medicin .

Udelukkelse


Mange udbredt receptpligtig medicin er udelukket fra del D planer . Sætte folk på randomiseret planerne kan forårsage problemer, hvis de nu har dækning huller . Desuden er læger bruge meget af deres tid anmode undtagelser på ikke -dækkede narkotika, således at deres patienter kan få den rigtige medicin . Mange gange , især for patienter, der er på flere recepter , en speciel medicinering er den eneste løsning, da visse lægemidler ikke altid arbejde sammen.

Dækning Gap


Et andet spørgsmål vedrørende Medicare Part D er benævnt " doughnut hul . " Medicare Part D kun betaler et bestemt beløb for medicin dækning hvert år . Dette beløb varierer med hver enkelt plan . I en typisk plan , vil fra 202C Medicare betaler 2. 830 $ , og derefter dækning ville stoppe og ville ikke sparke på igen , indtil out-of-lomme koster nå $ 4. 550 . Når modtagerne går ind i doughnut hullet , de betaler 100 procent for deres medicin . Nogle mennesker aldrig nå doughnut hul , nogle nå det og blive i den, indtil det næste år starter , og andre genvinde deres dækning igen i løbet året . Nogle mennesker har ikke råd til deres medicin , mens i doughnut hullet og stoppe med at tage dem, hvilket kan vise sig at være meget farligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.