vand filtrering og osmose

Gråt vand og godt vand er fyldt med forurenende stoffer : bakterier , forurening, mineraler og salte . De fleste vandbehandling systemer bruger mere end én metode til filtrering , hver angriber en anden type af urenheder . En af de bedste sidste filtreringssystemer er omvendt osmose eller hyperfiltration . Dette system bruger en membran med små porer til at filtrere alle andre end de mindste af forurenende stoffer. De bruges typisk til mindre opgaver , såsom husholdningernes drikkevand og madlavning vand . De bruges også af flaskevand virksomheder til filtrering .

omvendt osmose


Osmose er transmission af en stærkt koncentreret solvens til ét med en svag koncentration ved hjælp af en membran . Omvendt osmose inverterer denne proces ved at tage vand med en høj koncentration af stoffer og screening ind i en løsning med en meget lav koncentration af stoffer . Hullerne i en omvendt osmose membran er omkring 0,0005 mikron bred , som er stort nok til at lade vandmolekyler i mens blokering omkring 90-99 procent af andre partikler .

Process


Vand er instrueret i et rør på omkring 40 pounds per kvadrattomme . Det går gennem flere kulfiltre for at fjerne den største sedimentet før den går til den sektion , der indeholder membranen . Afsnittet indeholder membranen er T-formet , der peger lodret . Membranen er placeret på den øverste del af røret efter åbningen til den nederste del af røret , således at det vand, der løber mod membranen og er enten filtreres gennem eller omdirigeres og drænet væk . Det rene vand går gennem membranen og ind i andre filtre , afhængigt af systemet . Det resterende vand og sedimenter falder ned i røret .

Resultater


Det vand, der ikke går igennem membranen hjælper med at vaske væk fanget sedimentet så det ikke opbygge og blokere de filter eller forringe materialet . Mængden af vand , der skal gå gennem systemet i forhold til , hvad der bliver renset handler om 3A57 liter vand for hver renset gallon . Typisk privatbruger systemer producerer cirka 15 liter rent vand om dagen , som er gemt i en vedhæftet tank .

Effects


Den omvendte osmose system , ifølge Center for Disease Control ( CDC ) , har en "meget høj effektivitet " frasortere protozoer , bakterier , virus og almindelige kemiske forureninger , såsom chlorid , natrium , krom , kobber og bly . Det kan reducere niveauerne af fluor , arsen , sulfat , radium , magnesium , calcium , nitrat , fosfor og kalium .

Overvejelser

Selvom det er yderst effektiv, det også kan ikke fjerne alle patogener . Det anbefales , at dem, der bruger omvendt osmose til rent godt vand er det testet for eventuelle patogener eller biologisk forurening først . For dem, hvis brøndvand indeholder disse stoffer , er det tilrådeligt at bruge en rensning efter den omvendte osmose , såsom kemisk desinfektion eller UV ( ultraviolet ) lys desinfektion til at dræbe farlige mikroorganismer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.