vigtigheden af sundhed screening

Helbredsundersøgelser er en af de vigtigste ting folk kan gøre for at opretholde ordentlig sundhed . Kombineret med en god kost og motion , helbredsundersøgelser give folk en forståelse for deres helbred , og hvordan man foretage de nødvendige ændringer . De fleste læger anbefaler screeningerne mindst hvert femte år

Funktion


Tidlig diagnosticering af sygdomme er en af de store fordele ved helbredsundersøgelser . Dr. Vijay Dikshit , Chief hjerte- kirurg af Apollo Hospitals , påpeger , at 30 procent af hjerteanfald ofre ikke gør det til hospitalet i tide . Det kan undgås ved at få screeninger .

Betydning


Visse sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk ikke udviser symptomer, indtil der er et stort problem . Ved at registrere disse betingelser tidligt, er lægerne bedre i stand til at bruge forebyggende foranstaltninger og behandlinger for at undgå disse betingelser .

Fordele for Arbejdsgiverne


Sundhed screeninger for medarbejderne er vigtig for virksomhederne. Ifølge John Bates Wellness forslag , giver de en arbejdsgiver oplysning om omfanget af sygdomme , bidrage til at fremme initiativer, der vil gavne succes for personalet og virksomheden .

Overvejelser


Ifølge Balestier Klinikker , de fleste mennesker vente med at gå til lægen , indtil de ikke har det godt . Dette resulterer i større tilfælde af alvorlige lidelser og dødsfald rundt om i verden .

regelmæssige helbredsundersøgelser

Planlægning regelmæssige helbredsundersøgelser giver mennesker mulighed for at udvikle et forhold til deres læge . Disse check-ups også give folk mulighed for at lære mere om advarselstegn , der kan signalere en farlig situation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.