virkninger af stun guns , peberspray og fløjte

Personlige sikkerhed er et vigtigt aspekt i at sikre dig og dine kære holdes sikkert . En af de bedste gaver du kan give en person kan være en personlig sikkerhed enhed, såsom peberspray . Alle sikkerheds- udstyr til rådighed i dag bærer med dem nogle ekstra fordele og risici , så det er bedst at lære om nogle af dem og beslutte, hvilket niveau af sikkerhed vil være bedst for dig eller din elskede

Stun Guns


Hvis eje en pistol gør dig nervøs , stun guns er ofte en sikrere og nemmere at lære , alternativ, som vil lamme en angriber , uden at det alvorligt sårede dem . Bedøvelsesgeværer arbejde til at sende et chok af elektricitet via din hacker system væsentlige " bedøvelse " dem i et minut eller deromkring . Når en person er bedøvet , er energi, der sendes ind i deres krop gennem højfrekvente strøm , der kommer ind i muskler og får dem til at krampe meget hurtigt . Som et resultat af denne stress placeret på musklen blodsukker, som er der, hvor musklerne normalt få energi , ændret sig, er til mælkesyre , som giver ingen energi til musklerne . Som følge af denne mangel på energi kilde, kan musklerne ikke arbejde og er immobiliserede . På grund af dette elektrisk ladning , bliver signalerne i dit nervesystem blandet op , der fører til desorientering og ubalance så godt. Stun pistoler er gavnlige , da de kan trænge ind en angriber tøj , kan de stun flere gange , hvis du har flere angribere , og der er ingen reel sundhedsrisici .

Peberspray


Et andet sikkerhedsanordning , man kan bruge på en angriber er peber spray , som er mest almindeligt tilgængelige i en lille spray dunk let skjult i en lomme , taske eller på en nøglering . Når en angriber tilgange , er peberspray sprøjtes i deres ansigt til midlertidigt at lade dem blindet og i smerte , så du tid nok til at slippe for at få hjælp . Peberspray gør dette ved hjælp dens hovedingrediens oleoresiner peberfrugt , som er en peber derivat , som forårsager betændelse i membraner findes i din mund og øjne . Når en person er sprøjtet med peberspray deres øjne vil opflamme , svie og rive , og de vil også føle åndedrætsbesvær og hoste som slim i halsen og brystet er inficeret ved indånding . Virkningerne af peberspray vil normalt ikke vare mere end en time og er ikke permanente .

Sikkerhed Fløjter


Sikkerhed fløjter er gode til en række forskellige årsager og fås i forskellige former . Nogle tilbød fløjter blot anvendes til at skræmme dine angriber ved at høje lyde og skabe opmærksomhed . Den bedste sikkerhed fløjter er dem , der udsender en højfrekvent støj, som kan høres i et par miles , skræmme din angriber og alarmering i nærheden personer for fare . Sikkerhed fløjter er gode til store skarer eller meget stille områder , men hvis ingen er rundt for at høre din fløjte du bliver nødt til at finde en anden måde at forsvare , hvorfor det er godt at parre din fløjte med peberspray eller en stun gun .

Hvilken en passer til dig


Efter at have gennemgået oplysninger om de forskellige sikkerhedsudstyr , tage hensyn , som vil være mest gavnligt for din sikkerhed . Ofte fløjter er gode til små børn , de kan dekorere dem og bære dem overalt , og samtidig undgå at risikere at såre sig selv . Både peberspray og stun guns er store personlige sikkerhedsudstyr , men de bærer et par forskelle . Med peberspray , nogle gange kan man løbe risikoen for at få stoffet på dig selv så godt, hvis ikke der sigter ordentligt , så sørg for at have det klar og har til formål , når du har brug for det . Bedøvelsesgeværer er også dyrere end peberspray og normalt kun kan findes på specialiserede sikkerhed butikker , mens peberspray kan findes på de fleste almindelige butikker som Wal-Mart .

Tips og Advarsler

Altid være opmærksom på dine omgivelser , ikke gå med hoved -telefoner eller andre distraherende enhed , der kan hindre din evne til at genkende en nærmer angriber .

aldrig gå alene om natten enten tage en ven eller køre et køretøj .

Sikker selv derhjemme ved at købe et par enkle hjem sikkerhedsudstyr såsom vindue alarmer og dør krykker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.