CDC anbefaler lus behandling

Der er tre typer af lus ( små , snyltende insekter ) , der kan leve på mennesker : hovedet lus , det organ, lus eller tøj lus , og pubic lus ( kendt som " krabber " ) . Alle er optaget af tæt fysisk kontakt med en smittet person

Du skal bruge: .
højde-justerbar kontorstol

Fakta


Hovedlus er den mest almindelige , med 6 til 12. 000. 000 tilfælde, der opstår i børn i alderen 3 til 11 hvert år , ifølge Centers for Disease Control ( CDC ) . Kæledyr kan ikke kontrakten eller sprede lus , og bortset for krop lus , en persons renlighed er ikke en faktor . For alle tre typer lus skadedyrsangreb anbefaler CDC en kombination af farmakologiske og hjem behandlinger til at dræbe lus , deres æg ( kaldet nits ) , og undgå spredning eller reinfektion .

OTC Behandlinger


CDC anbefaler over-the- counter ( OTC ) behandlinger, som er pyrethrin eller permethrin baseret . Disse består af en medicineret shampoo og en lille kam , der bruges til at hjælpe med at fjerne lus og nits . Behandlingen skal gentages 8 til 12 timer senere, hvis levende lus er fundet , og re-behandling anbefales efter 9 til 10 dage .

Prescription Behandlinger


Hvis lusene stadig er aktive efter OTC behandlingen, vil Deres læge afgøre, om en recept behandling ( medicin såsom malathion eller lindan ) er nødvendig .

Husholdning Behandling


CDC anbefaler sengetøj , tøj og håndklæder , der kom i kontakt med en angrebet person maskinvaskes i varmt vand og maskine tørret eller renset . Ting , der ikke kan vaskes skal placeres i plastposer for to uger til at dræbe levende lus og nits . Støvsug tæpper og møbler . Selv om disse skridt er vigtige , CDC advarer om, at lusene ikke kan leve mere end to dage , hvis de ikke er på en person , så du skal ikke bruge for meget tid eller penge på husholdningen behandling .

advarer

OTC behandlinger kun dræbe levende lus , kammen skal bruges til at fjerne nits så ingen nye lus klække . Ifølge CDC , receptpligtige behandlinger er meget stærkere end OTC behandlinger og kan have skadelige bivirkninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.