er mobiltelefoner farlige for vores helbred ?

Cellphone brug er blevet udbredt siden 1990'erne , og nogle forskere er bekymret for, at sundhedsskadelige virkninger kan følge af deres langvarig brug

Du skal bruge: .
højde-justerbar kontorstol

Fakta


Mobiltelefoner frigivelse radiofrekvens bølger , som er en form for stråling . Der er bekymring for, at de kan øge risikoen for kræft , især hovedet og nervesystemet .

Research Studies


De fleste af de gennemførte undersøgelser har indtil videre ikke fundet en sammenhæng mellem mobiltelefon brug og kræft i hjernen , men en få mere langsigtede undersøgelser har fundet en lille stigning i risikoen . Mere forskning om eksponering over mindst 10 år er nødvendig. En række forskere har rejst bekymring for, at nogle af den forskning , der finansieres af mobiltelefon industrien , har været partisk .

Overvejelser


Udsættelse for stråling fra en mobiltelefon afhænger af, hvor ofte det bruges , afstanden til nærmeste basen , kvaliteten af transmissionen , hvor langt antennen er udvidet , og om en håndfri enhed bruges .

andre bekymringer


Kun et par undersøgelser er blevet gennemført på potentielle sundhedsmæssige risici end tumorer hjernen eller nervesystemet , og der har ikke været nogen overbevisende resultater . Børn kan have større risiko for sundhedsmæssige effekter , men forskningsresultater har ikke været afgørende for , at enten .

Forebyggelse

Indtil oplysninger om eventuelle sundhedsskadelige virkninger er mere klare , den amerikanske Food and Drug Administration anbefaler at begrænse cellphone brug og køber en håndfri enhed , som sænker din eksponering for stråling fra antennen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.