hvordan man kan justere højden på en kontorstol

At have en fuldt justerbar kontorstol vil give dig en mere komfortabel og ergonomisk korrekt arbejdsplads . Korrekt justering af højden på din stol er vigtig , den skal være egnet til din højde , eller du risikerer at såre dig selv på lang sigt . Tag et par minutter på at tjekke højden på din stol , selv hvis du tror det er behageligt allerede

Du skal bruge: .
højde-justerbar kontorstol


1
.

Stå foran din stol og justere højden, så sædet højeste punkt , når vandrette falder lige under knæskallen . Gør dette ved at trække op på højde håndtag , som normalt er under sædet på enten højre eller venstre side inden for rækkevidde , mens du sidder på din stol .
2 .
Sit ned i din stol med fødderne på gulvet .
3 .
Kontroller , at du har omkring 2 inches af afstanden mellem den forreste kant af sædet og dine kalve . Denne regel kan ikke justeres , men bevæger ryglænet fremad eller tilbage kan give dig mere plads eller mindre efter behov . De fleste justerbare stole har en dial-type justering på bagsiden af stolen for ryglæn , drej den i retningen angivet . Andre stole kan have en løftestang under sædet , der bevæger sig frem og tilbage , der justerer ryglænet .

4 .
Juster ryglænet , indtil det hviler komfortabelt i nederste del af ryggen . Udnyt den samme skive på bagsiden af stolen , som du har fundet i de foregående trin .
5 .
Bøj armene i en ret vinkel og justere højden på din stol arme , så de hvile lige under og knap røre din egen . På nogle stole , kan du ændre arm højde med en dial-type justering på siden af stolen våben . Andre stole kan have en løftestang under armen . løft håndtaget til at hæve armene , og tryk den ned at sænke dem

gode råd og advarsler • Fjern arme af din stol , hvis deres højde ikke kan justeres , og du finder dem ubehageligt .
 • Hvis din nye position får du nogen form for smerte , justere det .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.