hvordan man slår lyset fra for at spare energi

Besparelse energi er et emne på mange folks bevidsthed . Mens der er en række forskellige måder at spare energi , den mest umiddelbare ting du kan til, er at slukke lyset , når der ikke er i brug . Slukke lys til at fremme energibesparelser er simpel nok til at undervise hele din familie . Både miljøet og din elregning vil drage fordel af din indsats for at spare energi
1 .
Vip lyskontakten på enhver inventar , der bruger glødepærer umiddelbart efter hver brug . Glødepærer er den traditionelle , runde-shapep pærer med en wire glødetråd indeni . Ifølge det amerikanske Department of Energy ( se Referencer 1) , kun glødepærer bruger 10 procent til 15 procent af deres samlede energi på at frembringe lys . De resterende energi går til spilde i form af varme . Du vil spare en stor mængde energi ved at slukke disse lys med det samme , og bruger dem kun når det er nødvendigt .
2 .
Sluk fluorescerende elpærer , hvis du kommer til at forlade dem ud i 15 minutter eller mere . Fluorescerende elpærer kommer i to former : den lange , cylinder-formet pærer , der tillægger en ballast , og de små , snoede pærer , der kan bruges i de fleste traditionelle lamper . Disse pærer bruger på en brøkdel af den energi, en glødepære gør for at producere den samme mængde lys . Men de er mere følsomme over for at blive tændt og slukket ofte , så der skal sørges for at slukke dem i længere tid .

3 .
Place påmindelserne under lys skifter til tilskynde dig selv og andre til at slukke lyset , når den ikke er i brug . Brug farverige billeder til at illustrere konceptet til yngre børn .
4 .
Lad kun din veranda lys eller sikkerhed lys på , når man forlader huset . Gør det en del af din rutine at gå gennem huset og slukke for alle unødvendige lys .
5 .

Brug minimal eller alternative belysning når det er muligt . Ferie lys bør være på en timer , så de kun om natten . Tænd et lys eller tænde en lommelygte , når lavt niveau lys er nødvendig.

gode råd og advarsler


 • Du kan beregne, hvor meget energi du gemmer ved at gange din el Virksomhedens pr kilowatt-time som watt af din pære . For eksempel betyder en 60- watts pære , som den bruger 60 watt i timen , hvilket svarer 0,06 kW per time . Du kan finde din el- selskabets kurs ved at se på en nylig forbrugsregning .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.