hydraulisk cylinder fejlfinding

Hydrauliske cylindre har en bred vifte af anvendelser i sværindustri køretøjer . Hydrauliske cylindre bruge tryk hydraulikvæske som olie til at flytte eller styre en mekaniseret system . Når der er endda et lille problem med en hydraulisk cylinder , sikkerhed for brugeren , og dem omkring sættes i fare

. Overdreven Støj


Hvis der er for stor mængde af støj, eller støj , der er usædvanligt under normal drift fra den hydrauliske cylinder , skal du straks slukke for enheden . Hvis pumpen er støjende , så sørg for at rense ud indløbslinjen og udskift eventuelle snavsede filtre . Kontroller at alle hydrauliske væsker er på det rette niveau og ændre væske , der er slidt op . Hvis maskinen ikke har kørt meget lang væsken kan være koldt i den. Lad maskinen varme op . Hvis støjen er stadig til stede kontrollere, om motoren er støjende . Spænd alle forbindelser , der kan være utæt , og bløder luft fra systemet . Luften inden systemet kan forårsage bankede lyde .

kraftig varme


Hvis der er for meget varme der kommer fra det hydrauliske system , erstatte alle de beskidte filtre og rense reservoir for ånderøret udluftning på maskinen . Kontroller at alle sælerne og bærer på maskinen er fri for slid og skader . Tjek trykket af den hydrauliske mod den anbefalede sikkerhed pres . Tryk problemer kan være forårsaget af systemet væske , som er slidte eller af forkert viskositet .

Slidt Rod


Hvis stænger af din cylinder er slidt på den ene side eller kun bæres på modsatte sider nær fuldudtræk mærket , er der sandsynligvis et problem med den måde, stangen blev fremstillet . Let mangler i stangen , kan medføre, at stangen til at bære ud i pletter . Har tjekke væske, der smører stangen , men som forurenet væske kan forårsage stangen til at bære ud tidligt . Vand i mineralolie -systemer kan medføre, at væske til at hærde . Luft i olien kan også forårsage skader på stænger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.