truck sikkerhed

Truck ulykker sker jævnligt i USA , hvilket skader på ejendom og sårede gaffeltruck operatører og personale i nærheden . Mange af disse ulykker kunne nemt undgås med korrekt viden og uddannelse af gaffeltruck operatørerne

funktioner


Løfteevne af gaffeltrucks spænder fra 3. 000 til mere end 35. 000 pounds . Kraftoverførsel gaffeltrucks er almindeligt opnås ved elektrisk , diesel eller propan , med dieselolie, der anvendes udelukkende til udendørs eller open- air områder alene.

Fordele


løfte og flytte materialer med en gaffeltruck sparer tid og omkostninger i forhold til at udføre den samme opgave manuelt . Reducere chancerne for arbejdstageren til skade ved manuelt løft af materialer til gavn for virksomheden og dens medarbejdere .

Overvejelser


Operativsystemer en gaffeltruck kræver arbejde rum , der skal åbne , let tilgængelige og fri for overhead forhindringer . Rydning af gangene og læsseområder skal være opfyldt før at tillade gaffeltruck trafik til at fungere .

Uddannelse


Uddannelse af personale der kræves af U. S. Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) . Betjening gaffeltrucks uden ordentlig firma-sponsorerede uddannelse er en krænkelse af føderale lovgivning og kan straffes med bøder .

Advarsler

Alle sikkerheds- udstyr og anordninger , herunder sikkerhedsseler , horn , lys og backup alarmer , skal være i brug , når Den truck er i drift. Holde sikkerhedsanordninger i god stand er en OSHA krav .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.