typer af elledninger

Elledninger er en nødvendig del af livet i de fleste samfund . Uden elledninger , ville der ikke være nogen elektricitet køre for private hjem og virksomheder . Det tager en masse spænding , der løber gennem de linier til magten et fællesskab , men ikke alle elledninger er den samme .

EHV Transmission Power Lines


Kraftværker skabe elektrisk energi og flytte denne kompetence gennem ekstra høj spænding ( EHV ) højspændingsledninger . Mange gange den elektriske energi rejser lange afstande for at nå sit bestemmelsessted. EHV linjer arbejde som en mellemstatslig . Biler bevæger sig langs motorveje for at nå bestemte destinationer , og ekstra høj spænding energi bevæger sig langs EHV linjer for at nå bestemte destinationer . EHV linjer kan køre fra 345 kilovolt til 765 kilovolt .

højspændingsledninger


En transformerstation leder elektricitet 's flow og ændrer spændingen til forskellige niveauer. Transformerstationen aftager EHV ned til en højspændings- niveau . Højspændingsledninger flytte elektrisk strøm en kortere afstand end EHV linjer . Disse linjer kører normalt omkring 138 kilovolt . En højspændingsledning ligner en firesporet vej, der har begrænset adgang . Disse ledninger løber normalt til forskellige områder af en by eller amt .

Distribution Lines


En transformerstationen også bruges til at reducere spændingen fra 138 kilovolt ( eller en højspændingsledning ) til distribution niveauer . En distributionskraft linje kan køre hvor som helst fra 34,5 kilovolt til 7,2 kilovolt . Distribution linjer kan sammenlignes med en to-sporet vej , der forbinder fællesskabet . Der er primær distribution linjer ( som er de vigtigste poster) , der forbinder de større dele af samfundet til en transformerstation . Lateral distribution linjer er højspændingsledninger , der forbinder et kvarter til elektricitet . Mindre distribution linjer forbinder de enkelte bopæl til elektricitet .

Power Line Service


Service kan ydes under jorden eller over hovedet. Underground service begraver højspændingsledninger i en kanal , mens overhead service yder støtte ved brug af stave . Den mest almindelige årsag underjordiske elektrisk service bruges skyldes, at det generelle udseende . Underground service typisk gennemgår færre udfald på grund af vind eller lynnedslag . Træer behøver ikke at være trimmet på grund af elledninger , når tjenesten er under jorden. Overhead elektriske service tendens til at være mere omkostningseffektiv i form af udstyr og arbejdskraft . Besigtigelse af en underjordisk fejl på en højspændingsledning ikke er muligt , så må specialudstyr købes. Reparationer på overhead service ikke tager så meget tid og er ikke så dyre som under jorden service . Træer bør ikke plantes i nærheden af metro service , som rødderne forstyrre driften af højspændingsledninger. Underground service bruger transformere og afbrydere , der er installeret på konkrete puder . Disse behov servitutter at give nok plads til at vedligeholde udstyret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.