typer af udsættelse for asbest

Du skal bruge: .
Højde-justerbar kontorstol

Ifølge den føderale agentur for giftige stoffer og Sygdom Registry , asbest er navnet på en gruppe af mineraler , som kan adskille til lange tynde fibre . Det er varmebestandigt , vejr-bevis , ubrændbare og modstandsdygtig over for kemikalier . Asbest er naturligt forekommende sten , der er placeret inden for to vigtigste mineral kategorier : Serpentine og amfibol . Serpentine kategori omfatter chrysotilasbest og amfibol kategori omfatter de øvrige fem mineral sorter . Asbest mineral formationer er fundet rundt omkring i verden , men det højeste mineralforekomster er i Rusland , Afrika , Sydasien , Canada og Australien . Flere typer af asbest er almindeligt anvendt i USA .

Forskellige typer af asbest


Den amerikanske Environmental Protection Agency anerkender seks asbest mineraler og hver type er enten kategoriseres som Serpentine eller amfibol . Chrysotilasbest har krøllet Serpentine fibre og tremolit , actinolit , amosit , crocidolit og anthophyllite asbest har forholdsvis lange, fint krystallinsk amfibol fibre .

Serpentine


chrysotilasbest , også kendt som hvid asbest , er det mest almindeligt brugte asbest . Da chrysotilfibre er yderst fleksible , kan de bruges til en lang række industri-og forbrugerprodukter i modsætning til den lige nålen -lignende fibre af amfibol . Også , er det betragtes som mindre toksiske end de andre fibre . Almindelige brug af dette mineral omfatter isolering , pakninger , asbestcement og bremseklodser . Det er også almindeligt anvendt i varme-resistente materialer .

amfibol


amosit asbest , også kaldet den brune asbest , er almindeligt anvendt i rørisolering , asbestcement og som tilsætningsstof i plastproduktion . Crocidolit , også kaldet blå asbest , findes primært i Afrika og Australien . Det er almindeligt anvendt til at isolere rør og kommercielle ovne . De øvrige tre typer af asbest ( actinolit , tremolit og anthophyllite ) er mindre hyppigt anvendes i industrielle og kommercielle produktion . Selv anthophyllite har været brugt i produkter såsom talkum , der er almindeligt forekommende i kridt og kosmetiske produkter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.