Fange sundhedspleje spørgsmål på et offentligt

fanger og tilbageholdte i USA er garanteret adgang til lægehjælp i henhold til loven . Desuden er det ulovligt for fængselsbetjente at ignorere eller afvise medicinsk behandling til fanger . Dette rejser en række spørgsmål , især når drøftet under en offentlig indstilling .

Uretfærdighed


Et spørgsmål , der dukker op i den offentlige sfære om fangen sundhedspleje er, at det ser ud til at nogle mennesker , som om fangerne bliver belønnet . De behøver ikke at arbejde , betale husleje , betale for måltider eller sundhedspleje . Mange mennesker, som er retskaffen borgere, der har arbejde , betale husleje , købe deres egen mad , og betale skat på toppen af det hele , finder , at de stadig skal betale for lægebehandling mens deres skat dollars yder sundhedspleje for de indsatte. Dette faktum pinde i Craw mange borgere , men ifølge den ottende ændring er det nødvendigt at forebygge grusom og usædvanlig straf .

Kvalitet


På den anden side , nogle mennesker i det offentlige indstillingen føler , at fange sundhed pleje er utilstrækkelig til at løse mange problemer . Hvis du mener, at et fængsel befolkning er meget stort og meget kompakt , kan sygdomme køre løbet løbsk. Derudover betragtning af antallet af ældre fanger og indsatte, der har psykiske lidelser , kvaliteten af sundhedsplejen , at de indsatte kan forvente , er ikke meget høj . Det vil være nok til at opfylde de minimumsstandarder for pleje , men noget ud over det er ikke sandsynligt . Lyder argumentet , at hvis folk er syge i fængsel , og de er syge , når de kommer ud i et miljø uden fri sundhedsvæsen , kan de ikke forblive lovlydige borgere .

Mental Illness


Som nævnt ovenfor , mange fanger har psykiske sygdomme . Op til 26 procent af de indsatte i fængslerne vil få en alvorlig psykisk lidelse på et givet tidspunkt , ifølge urban. org . Disse betingelser omfatter post traumatisk stress disorder , schitzophrenia og depression . Ofte er disse sygdomme er direkte forbundet til fangernes forbrydelser , og mens i fængsel , kan de blive medicineret og fungere normalt . Men når fangerne forlader fængslet er der ingen til at sikre, at de tager deres medicin ( forudsat at de overhovedet kan få den nødvendige medicin på ydersiden . ) Dette kan føre til recidiv for personer , der kan blive hjulpet i fængslet , men ikke udenfor.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.