Fordelene ved digitale netværk bredbånd

Det har ikke været meget længe siden, at kun Internet der var til rådighed dial- up ved hjælp af plain gamle telefonsystem ( POTS ) , og det var glacially langsomt i forhold til nogle af de nye teknologier. Nu er de fleste af Internet i USA er bredbånd , og hastigheden forskellen er tydelig . De fordele, ud over hastigheden .

Hastighed og tilgængelighed


Bredbånd er kendt som en " always on " forbindelse , fordi der ikke er behov for opkald op hver gang du vil have adgang til internettet og har undertiden vente tilsyneladende evigt . Den væsentligste årsag til at vælge bredbånd er simpelthen hastighed . Bredbånd øger din hastighed mere end 400 % . Denne hastighed stigning gælder både forbindelsen hastighed og download hastighed . Du kan også bruge bredbånd på samme tid som telefonen , hvilket er en stor forandring over dial -up . E-mail er nu ingen sag at kontrollere-med forbindelsen altid på , kan du blive advaret i øjeblikket e-mail ankommer .

driftssikkerhed og fleksibilitet


Nu er det meget nemmere for flere brugere at arbejde på samme tid . Selv om dette var muligt med dial-up til hastighederne ville være så langsom , faktisk arbejde var næsten umuligt . Bredbåndsforbindelser er også meget mere pålidelig end dial- up , fordi de er digitale . Der er også en masse færre afbrydelser i datatransmission. Data overbelastning er meget sjældnere . Time- outs og automatisk cutoffs er nu en saga blot også . En af de vigtigste ting , som har påvirket den bølge af trådløse enheder fra trådløse bærbare computere til smartphones er bredbånd tilgængelighed .

Omkostninger


Tilbage i de gamle dage enhver forbindelse blev betalt af timer eller nogle andre kort sigt. Hvis du har brugt en masse tid på internettet , ville du ende med at betale en masse penge . Bredbåndstjenester er faktureret af de i henhold til den plan, du har , og ikke hvor meget tid du bruger . I dag er mange mennesker tilbringer hele deres arbejdsdag online tjene til livets ophold . Dette ville ikke have været stor sandsynlighed for 15 år siden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.