anvendelser for en analog panel meter

Analog panel meter bruges til at måle forskellige variable i objekter . Normalt ville et panel meter består af en skive , en nål , og en bevægende pointer . Panelet meter kan enten være cirkulær eller kvadratisk form. Den analoge Panelet meter vil sandsynligvis ligne en vagt ved første øjekast . Grundlæggende er der to typer af analoge panel meter , de stramme bånd panelet meter og omdrejningspunktet og juvel .

Taut Band Panel og Digital Meter


Mens de stramme bånd panelet meter kan modstå en masse vibrationer , og stadig giver nøjagtige aflæsninger , vil omdrejningspunktet og juvel panel meter ikke være i stand til at give så præcise aflæsninger som en stram band panel . Men begge typer er i stand til at modstå høje vibrationsniveauer .

Mens digitale målere er hurtigt overtager analoge panel meter , der er nogle processer, som stadig kræver analoge panel meter . De er stadig påkrævet, når brugeren har til at se på flere meter for at finde ud af , om en bestemt meter viser den korrekte beregninger .

Temperatur


Den analoge panel meter kan knyttes til en maskine , der bruges til at kontrollere temperatur på et objekt . Sådanne målere anvendes i mange industrielle og mekaniske processer . Denne anvendelse kan normalt ses , når ethvert objekt er ved at blive fyldt med gas . En analog panel meter vil indikere en stigning i temperaturen i objektet , som dybest set sker , fordi temperaturen af gassen er komme ind i objektet . Derfor en analog panel meter er nyttigt under sådanne omstændigheder.

Speed


Den analoge panel meter kan også bruges til at måle hastigheden af et objekt i bevægelse . De analoge Panelmetre er derfor ses i cykler og biler . Med fremkomsten af den digitale panel meter , har den analoge Panelmetre taget et bagsæde og kan kun ses i ældre cykler og biler .

Spænding


Den analoge panel meter kan bruges til at måle spænding der passerer gennem et bestemt objekt . Disse Panelmetre normalt ses i frekvensomformere og befordringspligtige virksomheder ( Universal Serial porte ) . Den analoge panel meter i en USP giver en indikation af mængden af spænding der er på vej gennem frekvensomformeren eller USP i computeren . Nogle analog Panelmetre vil også have en rød markering på deres dial , hvilket indikerer, at noget er galt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.