brintgas sikkerhed

Hydrogen bruges til at fremstille mange produkter ( glas , jordnøddesmør , sæbe , tandpasta ) og som brændstof til udforskning af rummet og øko-venlige biler . Som med enhver gas, skal sikker håndtering praksis følges

Diffusion


giver masser af plads og tilstrækkelig ventilation omkring indeholdt brint i tilfælde af lækage . Hydrogen fortynder hurtigt , når der ikke er indeholdt . Det er det letteste element i verden, og stiger dobbelt så hurtigt som helium , hedder det amerikanske Department of Energy .

Antændelighed


Bland ikke hydrogen i en beholder med ilt eller andre iltningsmidler . Brint kan ikke forbrænde medmindre den er kombineret med en antændelseskilde og som iltningsmiddel . Når antændes , brænder det hurtigere , med mere kontrol og på et lavere varme end benzin , hedder det i National Hydrogen Association . Vanddamp er udledt ved brint brænder .

Produktion


Brug føderalt-godkendt brint produkter . Fordi tilstedeværelsen af lugtfri , farveløs gas ikke spores af menneskelige sanser , må producenter af brint produkter giver lække sensorer og overholde strenge retningslinjer for sikkerhed og testning .

Fueling


brændselscelle-køretøjer brug elmotorer , der drives af en blanding af brint og ilt , beskriver California Fuel Cell Partnership. Ejere af brintdrevne køretøjer må ikke ryge eller bruge mobiltelefoner under påfyldning deres køretøjer . . Hydrogen pumper vedhæfte sikkert til brændstofpåfyldning tanken for at undgå lækage

Kendetegn

Hydrogen er lige så farlig som enhver anden brændbart brændstof-såsom benzin , bestemmer Nha . I modsætning hertil er det ugiftige og ikke udlede skadelige drivhusgasser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.