den bedste måde at behandle godt vand med et højt sort svovlindhold

Hydrogensulfid gas ofte forårsaget af bakterier , der skaber gassen og kan forårsage en sort film på overfladen af vandet , der giver den navnet " sorte svovl . " Selvom bakterierne er uskadelige , kan hydrogensulfid være farlig ved høje niveauer, og bør behandles ud af vandet . Den bedste behandling teknik afhænger af koncentrationen af sulfid gas

Nå Vand og Black svovl


Nå vand oftest kommer fra underjordiske vandførende lag , der er dybest set søer eller vandløb , der kører under jorden . En brønd er gravet dybt nok, at det forbinder disse grundvandsmagasiner og vandet pumpes op til huset , ofte uden for indarbejdet byer . I modsætning til byer og kommune vandforsyninger er individuelle brønde ikke har vand behandling eller rensning og som skal købes af boligejeren i overensstemmelse med vandet 's forurenende stoffer .

Når vandet strømmer under jorden, kan det komme i kontakt med flere mineralforekomster og bakteriekolonier . Dette kan medføre, at vandet bliver infunderes med disse . Sort svovl bakterier , der kan skabe en sort film på vandet og genererer hydrogensulfid gas , der lugter råddent æg og kan skabe sorte pletter på tøjet . Bakterierne ikke udgør en sundhedsrisiko , men det kan gøre vandet usmagelig , ildelugtende og i nogle tilfælde , hvis udrikkeligt .

bedste behandling Metoder


du kun har en lille mængde sulfid gas i vandet , så du kan behandle det ved hjælp af en luftning teknik . En perlator er installeret mellem godt og huset . Da vandet kommer ind, er det føres til en kaskade eller sprøjte samling , der udsætter vandet for at luften og mindsker vandtryk . Dette vil fjerne den hydrogensulfid lugten fra hjemmet , men det vil stadig være på luftblander site .

Hvis du har høje koncentrationer af svovl bakterier , så vil din bedste behandlingsmetode vil være klorblegning behandling, som er også kendt som chokerende godt . Klor blegemiddel vil fjerne de rådne æg lugt og dræber svovlbakterier . Bakterierne kan komme tilbage , hvis ikke helt fjernet ved blegemiddel , så gentag behandlinger vil være nødvendig. Du introducere vand gennem godt system, som har høje koncentrationer af klor . Alt fra de vandførende system , gennem godt boring og distributionssystemet er udsat for chlorerede vand . Det er bydende nødvendigt , at ingen drikker vandet , mens det godt bliver chokeret og vandet skal have lov til at løbe ind i afløbet , indtil i det mindste indtil lugten af klor ikke kan lugtes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.