effekten af advarselsmærkater på forbrugerne

Mange forbrugerorganisationer og elektriske produkter har advarselsmærkning , der er på pakken eller er knyttet til en del af produktet , såsom elektriske ledning . Advarselsmærkater kan komme i forskellige størrelser , farver og indeholder flere sætninger og warningnsymbols . Foreningen for Consumer Research i Alberta , Canada er en organisation , der faktisk har undersøgt, hvordan advarsler påvirker forbrugerne

Betydning


Hvis folk ikke forstår at læse advarselsmærkater , kan de potentielt risiko overeksponering eller indtagelse af et skadeligt stof . Denne iboende fare er særlig bemærkelsesværdig blandt familier med små børn eller kæledyr .

Identifikation


Folk går gennem forskellige stadier i at anerkende og anerkende oplysninger om forbrugernes etiketter , ifølge Association for Consumer Research . En etiket skal først vinde forbrugerens opmærksomhed og få dem til at læse den . Forbrugere , til gengæld forstå skal etiketten indhold , kunne huske de oplysninger og forstå den , før du bruger produktet og reelt opfylder advarslen i deres handlinger .

Funktion


Folk vil reagere forskelligt afhængigt af størrelse , farve , tekst og selv den skrifttype , der bruges til advarsel . Graden af detaljer og symboler, der anvendes , vil bestemme effektiviteten af et mærke og om man overholder det .

Effects


Forbrugerne har tendens til at reagere mere for at advarselsmærkater , der indeholder symboler eller farve . For eksempel , universelt kraniet og krydsede repræsenterer en giftig substans . Farve har tendens til at være effektiv i tegning opmærksomhed og få folk til at læse etiketten . En ordrige etiket , der er trykt med en lille skrifttype er mere tilbøjelige til at blive ignoreret .

Overvejelser

Forbrugerne skal være fortrolig med et produkt eller bruge det til rent faktisk bekymrer sig om nogen advarsel . Men mennesker, der kender et produkt også en tendens til at ignorere advarsler , som om det fornærmelser deres intelligens . For det meste , gør forbrugeren advarselsmærkater ikke synes at have så meget indflydelse på forbrugernes adfærd .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.