egenskaber kontakt cement

Kontakt cement er en kraftfuld kraftfuld lim . Det er bedst kendt for sin instant bonding , der bliver stærkere med tiden , men det kan også modstå vand , husholdningskemikalier , vibrationer og ekstrem varme . Kontakt cement har en bred vifte af anvendelser . Den kan bruges til gør -det-selv projekter rundt om i huset , bilen renovering , sammenføjning af plastik og bordplader eller stof og tæpper .

Instant Limning


Kontakt cement får sit navn , fordi det obligationer meget hurtigt . Det obligationer ved kontakt med noget behov for fastspænding . Bortset fra dens hurtig -bondingmaskiner egenskaber , hjælpe andre faktorer fremskynde limning processen . Ud fra den kemiske egenskaber kontakt cement , temperatur og luftfugtighed er de vigtigste faktorer , der gør det muligt at tørre så hurtigt . Høje temperaturer og lav luftfugtighed fremskynde processen med limning . Med kontakt cement , styrken af obligationen stiger med alderen .

Vandtæt


Når kontakt cement er blevet anvendt , betyder det ikke kommer ud let . Kontakt cement vil ikke have nogen reaktion med vand , og det vil ikke gøre obligationsmarkedet svagere i alligevel . Af denne grund er det nyttigt at bruge for limning laminater til bordplader , der ofte bliver våd .

Vibrationsbestandig


Dens vibrationssikker ejendom giver kontakt cement at holde stærkt bundet , selv om det er voldsomt rystet . Dette betyder for eksempel, at det kan modstå milde jordskælv . Mens obligationen er meget stærk , det er på samme tid fleksibel. Dens fleksibilitet gør det muligt at justere efter behov , når det er rystet , i stedet for at forsøge at modstå vibrationer alle sammen .

Brandfarlige


Kontakt cement er yderst brandfarligt . Ligesom maling , du ikke ønsker kontakt cement i varme temperaturer . Du især ønsker ikke det i en brændende bygning eller et hus . Du kan købe ikke -brændbare kontakt cementerede hvis det er nødvendigt , men obligationen vil ikke være så stærk . Når kontakt cement anvendes , sæt og saltede , er der intet at bekymre sig om . Det er varmebestandigt . Obligationen i kontakt cement bliver ikke svagere på grund af varmen .

Varmebestandighed

Obligationen af kontakt cement kan tilbageholde de mest ekstreme mængde varme . Ifølge din bil Trim hjemmeside , gør denne ejendom kontakte cement nyttigt , når renovering af et køretøj . Det kan obligation alt fra stof til læder med træ til metal . For varmebestandighed gør det muligt at anvendes i køretøjer, selv under kølerhjelmen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.