farer for kviksølv lamper

Kviksølv er et nødvendigt element i kompakt fluorescerende , høj intensitet decharge og kviksølvdamplamper . Ifølge det amerikanske Environmental Protection Agency ( EPA ) , i stedet for bortskaffelse af disse pærer i papirkurven , er det bydende nødvendigt at genbruge disse pærer , så kviksølv er korrekt indeholdt og genbruges . Hvis du er på udkig efter et alternativ pære type , LED ( light-emitting diode ) pærer ikke indeholder kviksølv , sidste længst og er den mest energieffektive .

Fødselsdefekter


I 2008 blev produktion og import af kviksølvdamplamper blev forbudt i USA . Dette kemiske vil blive hængende og påvirke levende organismer , hvis de gamle lamper, der ikke bliver genanvendt . Da kviksølv er udvaskes i miljøet , den forårsager neurologiske skader , især hos spædbørn og børn , ifølge EPA . For eksempel , en gravid kvinde , hvis spiser fisk med kviksølv i sit system , at kviksølv kan blive passeret til fosteret og skade for dens helbred , men ikke har nogen effekt på moderens krop .

Nedsat Koordinering


Ifølge EPA , en anden bivirkning af kviksølvforgiftning er udviklingen af dårlig koordinering og vision . Kviksølv hæmmer perifere syn , som påvirker visuel rumlige færdigheder og fine bevægelser færdigheder . Sammen med dette, er der rapporteret om symptomer på prikken "pinde og nåle " fornemmelser omkring hænder , fødder og mund .

nedsat indlæringsevne


Mercury er permanent gemt og ophobes i kroppen , der skaber potentielt øge lang sigt forhold, der hæmmer evnen af hjernen og kroppen til at fungere tilfredsstillende . Med øget kviksølv i kroppen , er du potentielt faldende evne til dit sind til at fungere normalt , hvilket resulterer i nedsat færdigheder for kognitiv tænkning , hukommelse , opmærksomhed og sprog .

yderligere symptomer fra Mercury Vapor Indånding


Hvis en kviksoelvlampe pauser i et rum med lav ventilation , kan direkte indånding af elementært kviksølv ( kviksølvdampe ) medføre yderligere symptomer , herunder rystelser , følelsesmæssige forandringer ( humørsvingninger , nervøsitet , irritabilitet , ekstrem generthed ) , søvnløshed , neuromuskulære skader og hovedpine .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.