hjemmelavet mikroskop kameraer

Hjemmelavet mikroskop kameraer giver interessante , out-of-denne-verden-leder fotos til hobbyfolk . Mens forskerne bruge professionelt udstyr , amatører og entusiaster kan endeligt forlig for mere økonomisk overkommelig mulighed , og stadig nyde microphotography fag . Selv de studerende, der benytter hjemmelavet udstyr til praksis på , kan komme op med DIY projekter med billigere brugt mikroskoper ( for det meste gamle solgt på auktioner , sparsommelighed butikker , skoler , laboratorier og internettet ) , et mikroskop søger-kamera linse adapter og enten en forbruger digital kamera eller et digitalt spejlreflekskamera .

Klargøring Microscope


Forbered dias og forneden på mikroskop , så du nemt kan tage et skud efter dit kamera er tilsluttet . Se også dine indstillinger tidligt , så du kun behøver et par justeringer senere .

Fjern okkular af din mikroskop , som du har brug for at sætte en adapter så den passer til kameraet på det.

Valg dit kamera


Beslut hvilket kamera til brug med dit mikroskop . Det er ikke et krav at have en digital SLR for denne form for projekt-med mindre du virkelig har brug for billeder i høj kvalitet med den opløsning og andre funktioner kun tilgængelig fra professionelle still-kameraer . Men tager til efterretning , at du ikke rent faktisk vil bruge kameraet linse , som du har brug for at erstatte det med en T-mount-blot en okular adapter-så du kan vedhæfte dit D-SLR til mikroskop . Og ligesom når man køber objektiver , T-mount pris er direkte proportional med dets kvalitet . Desuden er en særlig slags linse , prisintervallet af T-mounts kan sammenlignes med , at enhver D-SLR specialiserede linser .

Eller du kan bruge enhver forbruger digital kamera til dette projekt . Ud over at være billigere , er fordelen ved en forbruger kamera , at det er lettere . Og da kameraet bliver ofte puttet hovedet at erstatte mikroskopets okular , en mindre og lettere kamera er mere ideel end en tung D-SLR . Der er mindre risiko , også i de følsomme indre dele af kameraet erhverve snavs , støv og andre fysiske problemer .

Valg Din Adapter


Vælg en T-mount adapter , der passer både kamera og mikroskop godt . Uanset om du bruger en D-SLR eller forbrugerudstyr til digital kamera , denne adapter er afgørende for at gøre en fuldt funktionel hjemmelavet mikroskop kamera : det skal passe godt og være låst godt , så det ikke flytter fra mikroskopets okular placering og undgå ulykker ligesom kameraet falder fra mikroskopet .

For dem , der er gode til at samle de forskellige gadget dele , kan du lave en hjemmelavet T-mount -stil adapteren ved hjælp af en PVC- rør , som du let kan købe hos isenkræmmer . Dette PVC-rør kan bruges til enten en forbruger digital eller en D-SLR kamera . Vær opmærksom på, at du også skal have tilstrækkelig viden for lukkede døre dele og funktioner, der skal kunne åbne linsen del af en forbruger -kamera , når du laver denne proces . I modsætning til et D -SLR , som lader dig let at fjerne objektivet fra kameraets krop , er en forbruger kameraets linse fast . Afhængig af de fysiske funktioner i dit kamera , kan du nødt til at åbne op , at cirkulære del af eller få adgang til specifikke ændringer fra indersiden af kameraet-afslørende sin interne dele .

Montering Adapter til kamera og mikroskop


Fjern kameralinsen og anbringe adapteren til det . Sørg for at det slutter tæt . Derefter knytte dit kamera til din mikroskop i stedet for den fjernede okularet del . Kameraet skal sidde fast på mikroskopet .

Med dit udstyr tændt , skal du være i stand til at se gennem kameraet , hvad du ville se fra mikroskop okularet . Juster nogen indstillinger i overensstemmelse hermed . Begynde at tage dine fotos .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.