høreværn og sikkerhed

Bevare hørelsen starter med bevidstheden om de farer, der er forbundet med høje støjniveauer . Plæneklippere og andre fælles husholdningsudstyr kan nå decibel niveauer, der kan skade din hørelse . Brugen af en ordentlig beskyttelse kan forhindre tab og holde din hørelse skarp i de kommende år

Det Danger


Hvis du arbejder omkring eller anvende udstyr , som kan nå decibel over 85 , kan du være i fare for enten permanent eller midlertidigt høretab . Eksempler på udstyr eller begivenheder , der kan forårsage dette niveau af støj omfatter motorcykler , bærbare boremaskiner , motorsave og tung trafik . Dette kan også opstå på grund af kraftig støj fra en bærbar musikafspiller .

høreværn


Der er mange enheder på det marked, du kan bruge til at forebygge høretab . Ørepropper , ørevarmere og kanalen hætter er blot nogle få eksempler . Det vigtigste er at sørge for , at enheden vil beskytte dig fra det niveau af støj , at du vil blive udsat for . Tjek emballagen for at se , hvad decibel niveau enheden er konstrueret til .

Ear stik


Ørepropper er en måde at beskytte din hørelse . De er lavet af materialer som plast og gummi og kan bruges igen og igen . Hvis du køber dem , der er " pre-formede, " hver øre kan kræve en anden størrelse . Du skal måske prøve flere størrelser finde den rigtige , der passer .

ørevarmere


Høreværn er designet til at forhindre kraftig støj i at skade afhøring ved fuld dækning af øret . Disse fungerer bedst , hvis den enkelte ikke bære briller eller har en tyk skæg eller bakkenbarter . Disse har tendens til at holde forseglingen omkring øret fra ordentligt formning. I dette tilfælde , kan disse personer ønsker at vælge ørepropper . Deres størrelse kan være mindre eller større , afhængigt af hvor højt lyden til at blive spærret er.

Canal Caps for beskyttelse

Denne enhed har øre stik tips knyttet til en bevægelig band , der er konstrueret af metal eller plastic . Disse er meget nemme at bruge , og kan hurtigt sætte ind, når støjniveauet stiger. De kan lægge pres på hovedet når den er slidt , som nogle enkeltpersoner kan ikke lide .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.