hvad er definitionen på en patient advokat ?

Patienter navigere i sundhedsvæsenet som lider under en mangel på medicinsk og forsikring viden . Med hjælp fra en advokat , kan en patient være sikker på , at hans interesser er under overvejelse i hele processen

Beskrivelse


går yde patienten støtte i forskellige kapaciteter . kommunikere med læger og forsikringsselskaber , identificere de bedste behandlingsmuligheder , der præciserer lægers anvisninger , og sikre at en patients rettigheder ikke overses .

Typer


Mange fortalere hjælpe patienter i hjemmet , overvågning af behandlingsprocessen og uddanne patienter på den rette brug af medicin . Juridisk går hjælpe patienterne få refusion fra hospitaler og arbejdsgivere, når det er nødvendigt, mens forsikringsselskaber fortalere fokus på at få tilstrækkelig dækning .

Specialties


Organisationer såsom Patient Advocate instituttet yde bistand til personer med særlige medicinske tilstande , såsom kræft , psykisk sygdom og geriatriske pleje .

kvalifikationer


Patient fortalere i øjeblikket ikke har en nødvendig uddannelsesprogram . Mens de mest erfarne fortalere har en baggrund inden for medicin , forsikring , jura eller nonprofit -sektoren , familiemedlemmer af patienterne bliver ofte fortalere ud af nødvendighed . Det er vigtigt for advokater at være vidende , kommunikative og medfølende over for patienter , ifølge NursingLink. com .

Uddannelse

Certificering programmer for patienten fortalervirksomhed er ikke almindeligt tilbydes . Institutioner såsom Cleveland State University , Stanford University , National University og Sarah Lawrence College uddanne til bachelor- grad indehavere . Center for Patient partnerskaber har også etableret et certificeringsprogram .

initiativer

Et vigtigt spørgsmål er godkendt af Landspatientregisteret Advocate Foundation var den hidtidige tilstand initiativet , som støttede afskaffelsen af sygesikringen udstødelse perioder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.