hvad er et tomrum breaker ?

En vakuum afbryder er en anordning beregnet til at forhindre tilbageløb af vand fra en kloaksystem til et tryk-vandsystem , forebygge eventuel forurening og en fare for den offentlige sundhed

Tilbage Siphonage


Når trykket i et tryk-vandsystem falder , muligvis på grund af en linje brud eller pumpesvigt , kan det lave tryk suger forurenet spildevand tilbage gennem systemet , ikke forurener drikkevandet . Denne proces kaldes " back siphonage . "

Funktion


Vacuum maksimalafbrydere er beregnet til at forhindre tilbage siphonage ved at genskabe en mere standard pres for at systemet eller afskære en tilbageskuende flyder strøm.

Atmosfærisk Vacuum Breakers


Atmosfærisk vakuum afbrydere indeholder et flydende bold , der er holdt op af vandtrykket . Når trykket falder , bolden sænker , at slippe luft ind i systemet og afskære eventuelle tilbage siphonage .

Pressure Vacuum Breakers


Tryk vakuum afbrydere indeholder en bold og forår. Når vandtrykket er normalt , trykket holder bolden fra lukning røret , men når trykket falder , foråret skubber bolden på plads , stoppe strømmen og forhindre tilbage siphonage opstår

Industrial Vacuum Breakers

Lignende . enheder er også anvendes til at forhindre dannelsen af lommer af vakuum i industrielt udstyr. Samt tilbage siphonage , kan vakuum undertiden forårsage skade på udstyr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.