hvad er oversvømmelse zoner godt for ?

En oversvømmelse zone , eller flodsletten , er et geografisk område på jorden ligger i nærheden af en vandmasse , at et statsligt organ --- lokale, statslige eller føderale --- har fastsat indebærer en vis risiko niveau for oversvømmelser .

Flood zoner


udpegede oversvømmelse zoner kan findes på Flood Insurance Rate Maps (firma ) eller over faren for oversvømmelse Boundary Maps . Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) , der arbejder med det nationale Flood Insurance Program ( NFIP ) har FEMA Kort Service Center ( MSC ) hjemmeside , der indeholder oplysninger om oversvømmelser placering og risikoniveauer .

risikoklassificering


Ifølge til FEMA og NFIP er oversvømmelse zoner inddeles i fire hovedkategorier : moderat til lav risiko , høj risiko , høj risiko kyst , og ubestemt risiko . En af grundene til klassificering er at hjælpe dig med at beslutte , hvor meget , og hvilken type af oversvømmelser forsikring du har brug for dit hjem .

Flood Insurance


Flood forsikring er ikke altid nødvendigt i moderat til lav risiko for oversvømmelse zoner, men i en høj-risiko oversvømmelser zone , er oversvømmelser forsikring obligatorisk . I høj-risiko kystzonerne , er oversvømmelser forsikring også obligatorisk , men i områder, hvor en oversvømmelse er en ubestemt risiko , kan forsikring være frivillig , eller unødvendig .

andre anvendelser for Flood zoner


Flood zoner bruges også til at bestemme bygningens sikkerhedskrav , vurdere individuelle og fællesskabet oversvømmelser proofing behov, og hjælpe med at beslutte , hvorvidt naturlige barrierer, såsom dæmninger eller diger skal bygges . Zonerne er også anvendes til at bestemme metoder til at reducere oversvømmelser og erosion skader .

Brug Flood Zone Maps

Kontroller at se, om der er en up -to -date oversvømmelse zone kort , før de køber et hus . Hvor tæt du bor på en oversvømmelse zone kan bestemme din oversvømmelser forsikringsbehov , hvordan dit hus skal være struktureret eller styrkes , og om det er tilrådeligt for dig at selv bygge eller flytte i visse højrisiko- områder.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.