hvordan man laver en reception tæller mødes kode

Der er to typer af receptionist arbejdsstationer , som kræver forskellige rumlige krav . Counter højde og bordhøjde opgøres som et resultat af , hvordan arbejdsstationen højde påvirker den besøgende nærmer det .
Tælleren højde indstilling er ideel til basale transaktioner , men ville vise sig vanskeligt , når de forsøger at designe en Americans with Disabilities Act , som er tilgængeligt døgnet for at opfylde koder da det ville kræve en ekstra , mindre plads , der kunne synes at være en eftertanke . Den bordhøjde Receptionen bliver da den mest funktionelle receptionen counter , når imødekommende handicappede kunder på grund af risikoen for en problemfri , integreret design . I første omgang , den besøgende siden af receptionen counter er den vigtigste , fordi det er her, den besøgende tilgange og kræver mest tilgængelighed med henblik på korrekt gennemføre en transaktion . Forudsat ideelle funktionalitet kræver opmærksomhed på fem centrale dimensioner fornødenheder
1 .
Tælleren Højden dimension er målt fra overfladen af det færdige gulv til toppen af modtagelsen tæller og bør ikke være højere end 36 inches , der forlader den inden nå interval for besøgende . Desuden skal en del af disken være mindst 36 inches lang tid at give mulighed for let bevægelse under transaktionen .
2 .
Svarende til køkkenskabe og mølleværket , alle bygget-i rum kræver hvad der kaldes en tå kick . Denne 8- tommers rum , målt lodret fra det færdige gulv vil give en indhegning til fødder og kørestol fodstøtter , der vil gøre det muligt for besøgende at komme tættere på receptionen skranken. Ud over den vertikale 8- tommer måling , er det tå kick at skære ind i receptionen med 4 inches vandret .

3 .
En typisk receptionen konfiguration vil altid kræve en løbende zone for den person, deltager aktivt i en transaktion ved skranken , samt en omsætning zone bag for dem der ønsker at gå forbi . Denne afgørende mål bliver mere vigtig, når ADA tilgængelighed er involveret . En kørestol drejning diameter er 60 inches som en standard , men det bryder ned i et minimum af en 24- tommer stående zone og et minimum 30- tommers cirkulation zone . Derfor 54 a-til 60- tommer kombineret stående og cirkulation zone er ideel
4
Det bordhøjde skal måles fra det færdige gulv til undersiden af skrivebordet . . Bordhøjde er en direkte sammenhæng til de overordnede indsats til bekæmpelse højde og skal derfor sammenlignelige . Over bordpladen skal være en måling på 10 til 12 inches at nå transaktionen tæller udhæng . Dette giver en privat krog under udhænget for alle pengetransaktioner eller håndtering af fortrolige papirer .
5 .

holde alle dimensionelle relationer inden andel , bør receptionistens sædehøjde også tages i betragtning . Måling fra det færdige gulv til undersiden af ergonomisk stol, bør den ønskede dimension ikke være mere end 15 til 18 inches , hvilket vil give ideelle sigtelinjerne for den besøgende nærmer tælleren .
Erfaringsmæssigt modtagelse skriveborde er kendt for at levere måde at finde , kundepleje , kommunikation og reklame for en organisationer ønskede corporate image . ADA kompatibel er ikke en almindeligt anvendt erklæring , når envisioning mest receptionen og er ikke blot et afgørende element , men et almindeligt overset en . Ønskede at se attraktive , receptionsskranker er de første og sidste områder transaktion mellem besøgende og selskabsskat , men det primære mål bør være at fungere ordentligt så godt. Hold disse fem målinger i tankerne , når udformningen af en reception station , og produktet vil være en tilfredsstillende oplevelse for alle kunder , der passerer gennem døren .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.