infrarød termometer bruger

Termometre , der fortæller at temperaturen ved at måle infrarød energi fra et objekt kaldes infrarøde termometre . Disse termometre er en linse , der fokuserer infrarøde energi på en anordning, der konverterer det til et elektrisk signal og sender det videre til et display panel , som er blevet kalibreret til at vise måling i temperaturen enheder . Den vigtigste fordel ved en sådan termometre er deres evne til at måle temperaturen uden at komme i kontakt med objektet, fordi infrarøde energi kan måles på afstand. Dette er især nyttigt i situationer , hvor det måske ikke være muligt at måle temperaturen ved hjælp af varmeledning teknikker , såsom i industrielle applikationer med meget høje temperaturer eller i komplekse mekaniske forsamlinger uden direkte adgang .

husholdninger


Infrarød termometre kan bidrage til at vurdere kvaliteten af isolering i bygværker som vægge , rør og vinduer . De kan også bruges til at fastslå rumtemperaturer eller termostat indstillinger i varme- og kølesystemer . I drivhuse og udendørs haver , kan infrarøde termometre bruges til at inspicere jorden temperaturer .

I køkkenet , infrarøde termometre kan anvendes til at kontrollere pantry , køleskab og fryser temperaturer . Mens madlavning mad , kan de bruges til kontrol af madlavning og servering temperaturer . En anden brug af disse termometre er en nøjagtig måling temperaturer under tilberedning og opbevaring stadier af vin og øl at gøre , da disse processer er temperatur følsomme .

infrarøde termometre kan også være nyttige , mens inspicere problemer i husstanden elektriske eller mekaniske apparater . Ved at måle temperaturer på typisk opvarmning point og fastslå unormal kilder til opvarmning , kan en hurtig diagnose stilles .

infrarøde termometre kan også finde anvendelse i fritidsinteresser såsom fotografering , fordi udvikle udskriver kræver en kontrol over temperaturen.

Ansøgninger i Automotive og Transport Industries


Motor og udstødning fejlfinding i biler kan effektivt gennemført ved hjælp af infrarøde termometre . For eksempel kan lave kompression og tænding problemer identificeres ved at scanne de mange temperatur . Forkert brændstof /luft-blanding medfører dårlig forbrænding , hvilket kan fastslås ved at måle temperaturen af komponenter til udstødningssystemer .

Diagnostik af kølesystemer , radiatorer , klimaanlæg sensorer og andre enheder, der opererer på temperaturgradient kan udføres ved hjælp af infrarøde termometre . Ligeledes i bremsesystemer til biler , viser meget høje temperaturer på rotorer , tromler , eller lejer overdreven slid og kan måles ved hjælp af en infrarød termometer .

Programmer i Electrical and Electronic Industries


I elektrisk udstyr og komponenter som f. eks stik , motorer , lejer , transformatorer , og batterier , abnorm opvarmning er en fejl . Da infrarøde termometre måle overfladetemperaturen af en genstand på afstand , kan de være meget nyttige i forebyggende vedligeholdelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.