nødprocedurer for farlige materialer

Arbejde med farlige materialer ofte fører til det indlysende --- spild . Det er yderst vigtigt at forstå, hvordan de skal reagere i disse tider , da sikkerhed og sundhed kan være på linien . Selvom de trin du tager , vil afhænge meget af hvilken type materiale til stede, er der nogle generelle retningslinjer at følge , som kan hjælpe med at holde situationen under kontrol .

Response retningslinjer


Farlige materialer er ekstremt variant , især i lab miljøer, hvor de kan spænde fra kemiske til radioaktive . Med farligt materiale kommer et ansvar for dem i nærheden til at etablere nødsituation håndtering . Normalt er der nødprocedurer i nærheden til at følge , som er særligt fremtrædende på universiteter og laboratorier , som det juridisk er nødvendigt for dem at have nødprocedurer til rådighed for alle mennesker, der arbejder med farlige kemikalier eller andre materialer .

Alert


Hvis man antager , at du ikke er i stand til at håndtere situationen eller ikke har adgang til nødprocedurer , er det næste skridt at advare dem omkring dig og ringe 911 for at rapportere fare . Hvis du er i et miljø, der har en sikkerheds besætning eller inden for et universitet indstilling , er det vigtigt at advare alle bemærkelsesværdig medlemmer , der kan være i stand til at bistå med indhold af situationen . Brandalarmer afhænger af arten af udslip og bør undgås, hvis der er en potentiel risiko for , at de kan frembyde for materialer i udslippet .

Forbered


Hvis man antager , at du har en potentielt eksplosivt materiale , der er udsat , så man undgår enhver form for gnist er nøglen . Du kan slukke for alle elektriske udstyr , eller slukke for elektricitet helt hvis det er relevant .

Forurening


Hvis du har rørt nogen form for forurene , skal du bruge bruseren skylning , der er udstyret i nærheden . Bruser skylninger er påkrævet ved lov at ligge i områder , hvor farlige stoffer er til stede . Hvis nogen kemikalier har nået dine øjne , skal du bruge øjenskyllestation skyl så godt.

Leaving

Prøv at undgå, at materialet uden opsyn , hvis det er muligt, som andre måske vove det farlige materiale . Kun forlade, hvis du har sikret område ved at låse dørene , der fører til spild .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.