sundhedsmæssige effekter af terrazzo støv

Terrazzo er et af de mest anvendte materialer til at lave bordplader . Terrazzo ses også som en faux marmor til gulve og i andre bygninger anvendelser . Terrazzo blev første gang brugt i 1970'erne . Det kan gøres fra cement og beton , eller det kan gøres med forskellige polymerer .

Sundhedsrisici


Da terrazzo er lavet af cement , er det kun naturligt , at de sundhedsmæssige risici, cement har vil blive fremført af terrazzo . Med tung og langvarig udsættelse for cement , kan en person lider af flere sundhedsmæssige problemer . Den alkaliske forbindelser i beton , især calcium oxid, kan forårsage korrosion af menneskeligt væv . Desuden kan mængden af chrom fremherskende i cement være årsag til allergiske reaktioner . Sidst men ikke mindst, mængder af krystallinske silikater , som er fremherskende i cement kan beskadige lungerne , og også kan forårsage slid i huden .

hudproblemer


Huden er hovedsagelig forårsaget af tørring og ætsende egenskaber af cement . Der er også flere umiddelbare sundhedsrisici , at en arbejdstager ansigter , når man arbejder med cement . For eksempel , mørtel eller beton , hvis kommer i kontakt med arbejdstageren hud , enten gennem handskerne eller støvler , kan det forårsage anden eller tredje grads forbrændinger . Også , gnidning af mørtel mod huden kan forårsage sår . Skader forårsaget af mørtel gnide mod huden kan være ganske alvorlige og kan endda kræve hudtransplantation og hospitalsindlæggelse .

Folk , der har en langvarig udsættelse for terrazzo faktisk kan blive allergisk over for krom indhold i cement . Symptomerne på denne allergiske kan rangere fra mindre udslæt på huden mavesår .

øjenirritationsdata


Du kan også have øjeblikkelige reaktioner , der skaber problemer for øjnene. Det kan være problemer som forsinket eller umiddelbar irritation af øjne på grund af eksponering for støv i luften . Sammen med disse sundhedsfare , kan cement irritere hals og næse . Dette kan medføre arbejdstagere at kvæle eller har åndedrætsbesvær .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.