typer af brint brændselsceller

En hydrogen brændselscelle er en anordning, der kontinuerligt ændrer den kemiske energi af et brændstof ( dvs. brint ) og oxidant direkte til elektrisk energi . I modsætning til traditionelle fossile brændstoffer, har både miljømæssige og sundhedsmæssige risici , brint brændselsceller er et vigtigt skridt i retning af at løse energikrisen uden at sætte naturen . Den mest positive del om brint brændselsceller er , at de ikke udsender giftige gasser og skadelige tungmetaller . Så du får rigeligt med energi gennem hydrogen brændselsceller med bare vand og ubetydelige mængder af varme som rester . Der findes forskellige typer af brændselsceller til rådighed .

Proton Exchange Membrane Fuel Cell


Proton Exchange Membrane brændselsceller er de mest effektive i den niche . De bruger fast polymer membraner som elektrolytter og er beundret for deres lave vægt og volumen og alligevel høj energi-producerende Naturer . De er at foretrække på grund af positive såsom støj-fri , effektiv og forureningsfri elproduktion . De tilbyder også en hurtig start og lav termisk operationer . Disse egenskaber gør dem egnede til transport formål og backup magt , samt bærbare strømforsyninger .

Molten Carbonate Fuel Cell


Molten karbonat brændselsceller køre med 600 til 750 grader C ( 1112-1382 ¡ã F ) . Add -on med disse er , at de bruger en smeltet alkali carbonat blanding som en elektrolyt . De eneste problemer med smeltet carbonat brændselsceller er, at de har en langsom opstart , og der er et krav om termisk afskærmning . Ikke desto mindre er disse begrænsninger der arbejdes på , og disse brint brændselsceller er at finde ansøgninger om elværks formål samt store distribuerede generationer .

Phosphorsyre Fuel Cell


Phosphorsyre brændselsceller er de mest populære og bredt anvendes brint brændselsceller . Deres driftstemperatur er 150 til 200 grader C , hvilket gør dem mere tolerante over for en reform urenheder end andre alternativer. Disse finder anvendelse i næsten alle mindre distribuerede generationer .

Solid Oxide Fuel Cell


Solid Oxide brændselsceller bærer den fordel, at driftstemperaturer så højt som 800 til 1000 grader C. Så behøver de ikke kræver ædle metaller katalysatorer såsom platin og palladium . Fastoxid brændselsceller er bedst egnet til elværker og ekstra strøm enheder .

Alkaline Fuel Cell

Alkaline brændselsceller bruge en kaliumhydroxidoploesningen som en elektrolyt og drive på 230 til 250 grader C. Disse er bedst egnet til steder , hvor høj el-virkningsgrad der er behov for . Helt forståeligt alkalisk brændselscelle finder anvendelse i rummet udforskninger og militære operationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.