typer af støvudsugningsanlægget

En støvsamler består af et støvfilter , en beholder til håndtering af støv , en blæser og et system , der renser filteret af støv samler sig selv. Støvet samler bruges når der er tunge støv belastninger , som i en fabrik . Der findes flere typer af støv samlere , herunder stoffiltre , vådskrubbere , elektrostatiske filtre , enhed samlere og inerti separatorer .

stoffiltre


Stoffiltre brug processen med filtrering til at adskille støv fra de gasser , der er støvede . Stoffiltre er almindeligt kendt som baghouses . Stoffiltre er almindeligt brugt til opsamling af støv , fordi de er ganske økonomisk og også mest effektive . Faktisk er de bedste stoffiltre kendt for at have 99 procent effektivitet , når det kommer til indsamling fine partikler . Der findes flere typer af baghouses afhængigt af indsamlingen og de typer af rensemetoder , at de følger .

vådskrubbere


Nogle støv samlere bruger flydende at samle støv . Disse støv samlere er kendt som vådskrubbere . I disse , fjerner vaskevæsken skyller over gas og støv fra gas . Den anvendte væske er normalt vand . Som det er tilfældet med stoffiltre , er der flere typer af våde scrubbere .

elektrostatiske filtre


Elektrostatiske filtre er helt forskellige fra stoffiltre og våde skrubbere på grund af hvordan de arbejder . I en elektrostatisk filter , er jævnstrøm udledning elektroder placeret mellem opkrævning elektroder , der er funderet på en høj spænding . Det forurenede gasser passere gennem passagen , der er blevet dannet ved at indsamle elektroder; de partikler i luften modtager en negativ ladning , når de passerer gennem feltet , der er blevet ioniseret . Partiklerne får tiltrukket en positivt ladet elektrode og holde sig til den positive ladning .

Enhed Samlere


Unit samlere består af en støvsamler og en fan . Enheden samler er forskellig fra andre typer af støv samlere , fordi enheden samler forsøger at stoppe forureningen af gas ved selve kilden . Der bruges hovedsageligt til bærbare typer af støv samlere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.