vigtigheden af en medicinsk armbånd

Medicinsk indberetning armbånd er afgørende for enhver med en medicinsk tilstand , der ville kræve særlig behandling i tilfælde af en ulykke eller pludselig sygdom , eller hvis den person ikke var i stand til at fortælle redningsmandskab om problemet selv

Formål


Medicinsk personale er uddannet til at lede efter medicinsk armbånd og andre medicinske identifikation .

At- Risk Populationer


Der er nogle medicinske tilstande , som medicinsk armbånd er særligt vigtige , ifølge Medicalalertidsaves. tripod. com . Disse betingelser omfatter diabetes , Alzheimers sygdom , epilepsi og hjertesygdomme . Det er også vigtigt for personer, der er på blodfortyndende medicin, har allergi over for medicin , er hiv-positive , og patienter, som har haft transplantation kirurgi til at bære medicinsk ID . Børn , der har medicinske tilstande som astma , og allergi over for medicin eller bistik skal også bære medicinsk ID .

Funktion


Medicinsk armbånd lade andre vide om særlige medicinske forhold og behov , hvis en person skulle besvime eller blive såret . For eksempel , hvis en person , der er på blodfortyndende medicin fandtes bevidstløs efter en trafikulykke ville medicinsk personale blive informeret om hans tilstand fra sin medicinske armbånd , og vil se ud for voldsom blødning .

Overvejelser


Medicinsk armbånd bør altid være synlige , rådgiver Mayoclinic. com . Armbåndet skal også omfatte så meget info som muligt om medicinske forhold og eventuelle medicin , der bliver taget .

Andre muligheder

For dem der ikke bryder sig medicinske armbånd , kan medicinsk ID også bæres som et vedhæng . Hvis disse indstillinger ikke er levedygtigt, kan du bære medicinske id i en fremtrædende plads i din pung .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.