virkningerne af anvendelsen af biologisk nedbrydelig emballage

Den øgede brug af plast og plastprodukter har ført til mange miljøproblemer , herunder affald ophobning og forurening . Plastic er ikke biologisk nedbrydeligt og ophold i et deponeringsanlæg , der producerer skadelige gasser . Den bekymring over virkningerne af plast har langsomt ført til brugen af biologisk nedbrydelig emballage , navnlig i emballage til fødevarer industrien .

Betydning


Bionedbrydelig emballage er hovedsagelig fremstillet af majs og andre materialer som genbrugspapir , sukkerrør affald , hamp , ris fiber , og bambus . Denne emballage skal nedbrydes og medvirke til at reducere mængden af skrald i jord fylder .

Positive effekter


Bionedbrydelig emballage nedbrydes når de udsættes for sollys og luft . De bør anvendes i kompost siloer , hvor de vil forringe at danne gødning til landbruget eller havearbejde formål . Denne tilgang hjælper i reduktionen af drivhusgasser og giftige gasser frigivet af plast , der ophobes i affald.

Bionedbrydelig emballage hjælper med at reducere brugen af plastik og forhindrer spild ophobning . Det hjælper også at reducere CO -emissionerne .

Hvornår affald som bagasse ( sukkerrør affald ) eller papir anvendes til fremstilling af biologisk nedbrydelig emballage , resulterer det i en optimal udnyttelse af energiressourcerne .

Miljøvenlig eller grøn emballage tiltrækker forbrugerens opmærksomhed og er en god medium for markedsføring.

Negative effekter


Forkert bortskaffelse af biologisk nedbrydeligt emballage på lossepladser forbindelser affaldshåndtering problemer . Det kan ikke nedbrydes i deponeringsanlæg , som de får afskåret fra luft og sol. Således er problemet er det samme .

Store landbrugsbedrifter anvendes til fremstilling af kornet ( største bidragyder til biologisk nedbrydeligt materiale ) til fremstilling af bionedbrydelig emballage. Dette betyder enorme mængder af kunstgødning og pesticider bruges til at dyrke afgrøden .

Det forskyder fødevareafgrøder .

Øget brug af landbrugsafgrøder kan føre til stigende priser i markedet .

Mange af disse typer af emballage er sårbare over for vand . Hvis de bliver våde under transport eller brug , vil de blive forværret , hvilket påvirker de emballerede produkter .

Når blandes med plast beregnet til genbrug , kan det hæmme genanvendelse procedure .

Mest kan ikke genbruges .

Fremstilling af biologisk nedbrydelig emballage kan ende med at bruge flere ressourcer end ved konventionel emballage .

Grøn Alternativ


Bionedbrydelig emballage er en grøn løsning kun når det anvendes og bortskaffes korrekt . Hvis bortskaffes i kompost , kan det vise sig at være en stor mulighed Ikke alene vil det medvirke til at reducere affald ophobning , men det vil også give organisk gødning til haver eller endog landbrugsafgrøder.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.