Sandheden om taserudstyr

En medstifter af Taser International --- det selskab , der gør de fleste af Taserudstyr i verden --- hævder , at humanitære hensyn kørte ham til at udvikle den til elektrisk chok enhed . Efter to af Rick Smiths venner blev skudt og dræbt af politifolk i en trafik skænderi , besluttede han at der skal en teknologi til at undertrykke misdæderne uden at dræbe dem . Selvom Taserudstyr nu er involveret i kontroverser , Taser International fortsætter med at stå ved sit produkt

Du skal bruge: .
Si
3 store potter .
Måleske .
Blegemiddel til husholdningsbrug.
Stor ske .
Ren beholder med låg .

Historie


Den Taser som vi kender det begyndte i 1967 , hvor NASA videnskabsmand Jack Cover udviklet et apparat , der skød elektrisk ladede dart , at " bedøvet " mål med smerter . Cover slog sig sammen med iværksætterånd brødre Rick og Tom Smith , og i 1999 , de lancerede den i dag Taser . Det incapacitates mål ved at skyde dem med elektricitet , der får ukontrollerbare muskelspasmer . Case 's oprindelige model var et skydevåben , fordi den bruges krudt . Den nuværende model er en " ikke-dødbringende våben " og bruger trykluft fremdrift .

funktioner


En artikel i marts 2010 spørgsmålet om politimesteren Magazine hedder det, at Taserudstyr skyde 50 tusind volt elektricitet . De fleste Taser systemer kommer i 7 eller 11 watt versioner , men politimester rapporter om, at en ny model har 26 watt . Når de affyres , at Taserudstyr sprede konfetti ID-tags hjælpe de retshåndhævende opspore dem. De har også indbygget dataporte at registrere tid og dato for hver trigger- pull .

Fordele


Taserudstyr tillader de retshåndhævende embedsmænd til at undertrykke kriminelle og mistænkte uden at skyde kugler og risikere død kriminelle eller uskyldige tilskuere . Steve Palmer , administrerende direktør for det canadiske politi Forskningscenter, fortæller CBC /Radio-Canada : " Vi taler ikke ofte nok om, hvor mange liv , der er gemt "som et resultat af Taserudstyr

Ulemper

I en September 2007 erklæring til det amerikanske justitsministerium , udtrykte Amnesty International bekymring over, at Taserudstyr blev misbrugt af retshåndhævelsespersonale, der således overtræder internationale standarder, som staten kraft kun bør anvendes når det er strengt nødvendigt . Organisationen havde indspillet 291 dødsfald blandt mennesker, der havde været ramt med politiet Taserudstyr mellem juni 2001 og Septemeber 2007 . Rapporter, at kun 25 af disse " tased " var bevæbnet med nogen form for våben . Coroners ikke tillægge årsagerne til disse dødsfald kun Taserudstyr , men den elektriske stød kan forværre andre negative sundhedsmæssige betingelser og bidrage til døden .

Controversy


Rapporter fra politifolk bruge Taserudstyr på børn har skabt offentlig ramaskrig . Den 18. november , rapporterede 202C CBS News , at borgmesteren i en lille by i Arkansas har krævet en undersøgelse af en Arkansas State Police officer , der anvendte en Taser på en uregerlig 11-årig pige . ( Pigen lidt nogen alvorlige kvæstelser . ) Den April 1, 2010 , brugte Indiana politimand Darren Johnson en Taser på en 10-årig dreng på en daginstitution , ifølge CBS News . Han blev suspenderet med løn , og hændelsen blev undersøgt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.