anvendelser af H2O2

Hydrogenperoxid er en klar , tyktflydende væske, der ser farveløs når de ses i små mængder , men blå i løs vægt. Det lugter salpetersyre , og giver blærer i kontakt med huden . Løsningen af hydrogenperoxid er ret stabil i mangel af sollys i glat skibe , men gennemgår nedbrydning i kontakt med ru overflader . Det er en svag syre , men stærkt oxiderende og reduktionsmidler . Det er et stærkt oxidationsmiddel i enten syre eller grundlæggende løsning , når omdannet til vand , og en stærk reduktionsmiddel når den omregnes til ilt .

Home


Udvandet brintoverilte i meget lave koncentrationer brugt til at afblege menneskehår . Hvis hydrogenperoxid er blandet i rette mængder med bagepulver og salt , så den kan bruges som tandpasta . Hydrogenperoxid anvendes til at fjerne blod stamme fra tøj og andre genstande . Det er også bruges til at rense frugt og grøntsager .

Medicinsk


Brintoverilte finder anvendelse i medicin som en antiseptisk og anti-bakteriel agent for en lang tid på grund af sin oxiderende virkning for vask sår , tænder og ører , og behandling af overfladiske bakterielle infektioner . Fortynd hydrogenperoxid anvendes til behandling af mundtlige infektioner i form af deodorant mundskyl . Brintoverilte i blanding med benzoylperoxid er undertiden anvendes til behandling af acne . I veterinær praksis , er hydrogenperoxid anvendes som et brækmiddel agent .

Rockets


En høj koncentration af hydrogenperoxid (85 til 90 pct ) anvendes som brændstof til raketter , ubåde , og torpedoer . I kombination med visse organiske materialer, det giver meget eksplosive blandinger . Dette har øget betydningen af hydrogenperoxid i dette rum alder. Hertil kommer , at store mængder af gasformige produkter , exoterm karakter af dets nedbrydning , og en hurtig forbrænding af brændstof i de tilgængelige ilt det en god drivgas i raketmotorer , der giver højdekontrol
i satellitter .

Industri


Hydrogenperoxid anvendes til blegning hår , halm , uld , tekstiler , fedtstoffer , læder og elfenben . Blegning Ejendommen er på grund af sin stærke oxiderende ejendom . Det er solgt på markedet under navnet ' perhydrol u00AB . Hydrogenperoxid anvendes også til at genoprette den farve sorte bly malerier .

Havearbejde

Brintoverilte er et alsidigt havearbejde ingrediens . Det har enorm gartneri værdier . Spansk vand dvs en svag gammel Brintoverilteoploesningen , anvendes i jord, så den rodsystem af planter kan udvikle sig hurtigt . Det bruges til at behandle mange plantesygdomme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.