betydningen af sygehistorie og undersøgelse

Indsamling en patients sygehistorie og give en fysisk undersøgelse kan være vigtige dele af både almindeligt kontorarbejde besøg og checkups såvel som i nødsituationer. Begge aspekter af rutinemæssige patientpleje kan bidrage til at diagnosticere alle nuværende skader , sygdomme eller tilstande . Kendskab til forskellige aspekter af ordentlig patientbehandling , og være i stand til at placere dem i en formel struktur , kan medvirke til at give den bedst mulige service som en medicinsk udbyder

Du skal bruge: .
Si
3 store potter .
Måleske .
Blegemiddel til husholdningsbrug.
Stor ske .
Ren beholder med låg .

Patient Medical History


Patientens sygehistorie er en liste af relevante historie i forbindelse med patienten. I lægens kontor , er den medicinske historie samlet dækker næsten alle de procedurer eller lidelser , som patienten har oplevet i løbet af sin levetid . Men under en nødsituation , er sygehistorie begrænset til kun at der er mest relevante . F. eks. hvis nogen har en laceration og hun er også en hemophiliac , så er det relevant at hendes nuværende situation , fordi hendes krop ikke er i stand til at bruge blodplader til at danne blodpropperMen hvis nogen har en laceration og har haft hendes mandler fjernet , så er det ikke relevant på skadestuen ved hånden .

Hvornår skal Gather Medical History


I en lægepraksis, er sygehistorie indsamles der som regel i de ventende rum ved hjælp af en formular , hvor patienten registrerer alle tidligere allergier , lidelser , betingelser og kirurgi . Så , når en patient er eskorteret til eksamenslokalet , vil en sygeplejerske give en indledende vurdering undersøgelse og indsamle mere dybtgående relevante sygehistorie , inden lægen kommer ind i rummet . Denne måde , lægen har en stor del af de nødvendige oplysninger om patienten , og dermed maksimere sin tid og effektivitet til at se og behandle patienter .

I en nødsituation indstilling , er medicinsk historie tages efter en foreløbig vurdering af scene og en patient er fast besluttet på ikke at være i nogen livstruende tilstand , som kunne forhindre vejrtrækning eller blodcirkulation . Patienten historie er truffet efter en head -to-toe eksamen og tegn og symptomer er rapporteret .

Patient Undersøgelse


Patienten eksamen er en grundig , hands-on tilgang til vurdering af patienten . Den adskiller sig fra patientens sygehistorie som led i den procedure , der indebærer fysisk at røre ved patienten frem indsamle verbal information . De fysiske eksamen har til formål at prod patienten til at opdage den nøjagtige karakter af hans tilstand ifølge bemærkninger fra sygeplejersken , lægen eller first responder . Nogle gange kan patienten undersøgelser afsløre en række nye oplysninger , at patienten var uvidende om i starten.

Hvornår Giv en patientundersøgelse


Patienten eksamen er truffet efter den indledende vurdering er afsluttet , og foreløbige oplysninger er indsamlet , som kan omfatte en sygehistorie , medmindre det er en nødsituation . I en lægepraksis, kan patienten prøve opstår , når sygeplejersken er at servicere patienten og derefter igen , når lægen leverer tjenester . I en nødsituation indstilling , er en fuld head -to-toe eksamen gives efter en redningsmand eller first responder giver en foreløbig vurdering for at sikre , at patienten ikke lider af nogen livstruende tilstande, såsom en blokeret luftveje eller kraftig blødning . Head- to- toe eksamen er beregnet til at hjælpe afsløre eventuelle andre betingelser , at patienten kan lide af , men ikke rapport . I nødsituationer, kan dette ske , fordi smerten af den oprindelige klage er maskering andre forhold, som kan være til stede .

Betydning

Både sygehistorie og patienten undersøgelse hjælper med at indsamle oplysninger til brug under behandlingen. Jo flere oplysninger, der kan præcist og effektivt samles om en patient , jo større er sandsynligheden for, at en patient vil modtage en vellykket behandling , enten i en læge kontor eller i en skadestue . Den medicinske historie giver patienten til at give relevante oplysninger, der ellers ville blive synlige gennem rutinemæssig fysisk eksamen , mens patienten undersøgelse giver yderligere data , der kan indsamles via observationer af en uddannet professionel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.