brandslukker beskyttelse uddannelse

Lære hvordan man korrekt brug en brandslukker er en værdifuld færdighed , der kan bruges til at gemme et liv i en nødsituation . Hvorvidt lærte online eller off-line , er der mange muligheder for at blive oplært i brandslukker beskyttelse . Det følgende er en vejledning om hvor man kan finde sådanne muligheder , og den grundlæggende , hvad du vil lære i et sådant kursus

Du skal bruge: .
Si
3 store potter .
Måleske .
Blegemiddel til husholdningsbrug.
Stor ske .
Ren beholder med låg .

færdigheder lært


Når der undervises i , hvordan man bruger en brandslukker , vil en grundlæggende kursus omfatter undervisning den studerende dele og typer af brandslukkere til rådighed, samt hvordan man korrekt betjene og inspicere en ildslukker .

Studerende vil lære det " PASS " teknik , som står for Træk , Formål , Squeeze og Spray . Du vil også lære , hvornår og når ikke at bruge en ildslukker , om den rigtige ildslukker er til rådighed for brug og hvordan man sikkert forlade branden scene .

Online Training


Studerende , der ønsker at lære at bruge brandslukker beskyttelse online kan undertiden finde virksomheder eller private, der tilbyder online kurser . Disse kurser tilbydes i en række forskellige måder , de kan indeholde video , lyd eller tekst-baserede vejledning .

optjent fra denne type uddannelse er , at det kan gøres derhjemme til enhver tid , overalt i verden og i alle typer vejr . Konsekvenserne af denne læringsstil er manglen på virkelige hands -on træning med rigtig brandslukkere . Desuden kan online-kurser også opkræve et gebyr , mens andre gratis muligheder der findes ud på internettet .

In- Person Træning


Lokale brandvæsenet eller den offentlige sikkerhed centre ofte afholde frie , eller mindre gebyr , brandslukker kurser . Da disse klasser er ledet af brandfolk eller certificerede instruktører , de tillader de studerende at øve med virkelige ildslukkere for at få virkelige liv erfaringer .

Fordelene ved denne stil for indlæring bliver i stand til at se og holde en ildslukker i hånden og gør det muligt rigelig praksis at størkne disse færdigheder lært . Du vil også kunne stille spørgsmål og få dem besvaret af kyndige , certificerede instruktører med det samme, i modsætning til en online- kursus , som måske ikke har nogen at spørge eller har en ventetid for instruktøren til at reagere .

For information om klasser i dit område , skal du kontakte din lokale brandvæsen eller den offentlige sikkerhed center . Potentielle studerende bør også holde øjnene åbne for meddelelser indsendt rundt i byen eller i den lokale avis for klasser , der tilbydes .

Betydning


At være ordentligt uddannet til at bruge en brandslukker vil øge chancerne for overlevelse for både dig selv og dine ejendom i tilfælde af brand .

Advarsel

Det er ikke nok bare at have en ildslukker placeret i et hjem , arbejde eller skole . Vide hvordan man bruger denne ildslukker i tilfælde af nødsituationer er også en del af aftalen .

Med så mange måder at ordentligt lære at bruge ildslukkeren findes derude , er det vigtigt at tage et par timer ud af din tid på at lære denne afgørende færdighed , det vil i høj grad forbedre din chancer for at overleve i brand nødsituationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.