brandvæsnet køretøjets sikkerhed

Den måde , hvorpå brandvæsenet reagere på nødsituationer udgør en fare på grund af den høje drevet hastigheder og vægten af de benyttede køretøjer . Brandfolk er den første linje i forsvaret , når der er en medicinsk nødsituation , brande , terrorangreb , en naturkatastrofe eller en frigivelse af farlige materialer . For første respondenter til at tjene offentligheden effektivt , skal brandfolkenes holde sig sikker ved at følge brandvæsenet køretøjets sikkerhed protokoller

Basic Driving Politikker


Alle brandmænd i en nødsituation køretøj skal bære sikkerhedssele . Om der er en nødsituation eller ej, skal føreren af køretøjet sikre, at alle nødvendige personale er om bord , der passer dig ordentligt og bruge deres sikkerhedsseler , før køretøjet kan bevæge sig . Også bør brandmænd ikke bruge lys eller sirener på vejen , når de ikke reagerer på en nødsituation .

Emergency Response Politikker


Fire afdelinger opererer et køretøj i en nødsituation forløb skal have deres advarselslamper blinker og sirener på advare bilister og fodgængere i deres tilgang . Brugen af lys og sirener ikke automatisk give brandmænd i en nødsituation køretøj vigepligt . Brugen af disse instrumenter er simpelthen en anmodning om at have ret til vejen-det er førerens ansvar at sikre, at det er sikkert at fortsætte . Også i en krisesituation føreren af en brandvæsnet køretøj kan ikke overstige de udstationerede hastighedsbegrænsninger med mere end 10 miles i timen .

særlige sikkerhedsmæssige overvejelser


Inden du sikkerhedskopierer en brandvæsenet køretøjet, skal føreren sikre vej er klar . En eller to personer skulle tjene som observatører for at hjælpe med at guide chaufføren , især når der er begrænset sigtbarhed .

Når en brandvæsnet køretøj ankommer på scenen af hændelsen , skal føreren være i stand til at bevare roen og at bevæge sig hurtigt , mens de udøvede forsigtighed omkring andre bilister og fodgængere , der kan blive distraheret af krisesituationen .

Brandvæsen Vehicle Drivere


De kører udrykningskøretøjer skal deltage og bestå grundlæggende driver kursus og Emergency Vehicle Operator Course . Den drivende referat af udrykningskøretøj erhvervsdrivende skal forblive uden overtrædelser af færdselsloven .

Brug af personlige køretøjer

Brandmænd bruge deres egne biler til at reagere på en nødsituation skal have en gyldig kørekort og har bestået den grundlæggende driver-kursus og Emergency Vehicle Operator Course .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.