forskellige former for sort mug

Giftig sort mug er den farligste og mest sjældne type af mug . Sort mug har en karakteristisk grønlig sort farve i forhold til andre milde former for mug og meldug . Denne mug kan producere skadelige giftstoffer , som kan indvirke negativt på den generelle sundhed og endog forårsage død . Der er flere forskellige stammer af sort mug at være opmærksom på

Mykotoksiner


Mykotoksiner er skadelige sporerne produceres af giftige sort mug , og de træder organer gennem luftvejene . Mykotoksiner er ekstremt giftigt for mennesker , alvorligt påvirke sundheden og øge følsomheden over for infektion.

Stachybotrys


Ifølge det rene vand Partnere Miljøret Eksperter Stachybotrys er en type af sort mug " findes på våd cellulose type materialer og forårsager skadelige virkninger for sundheden for mennesker og dyr. " Virkningerne af Stachybotrys række af de forskellige stammer ; en bestemt stamme er dødelig for dyr , og en anden kan forårsage blødninger i lungerne , og selv dødsfald blandt spædbørn . Stachybotrys kan vokse i svært at finde områder som bagsiden af vægge og under loftet.

Memnoniella


Memnoniella er en anden type af giftige mug , der normalt findes langs med Stachybotrys . Det svarer til Stachybotrys og kan producere toksiner , der er lige så skadeligt for både dyr og mennesker .

Aspergillus


Aspergillus er en art af skimmel med mere end 160 sorter . Denne art af giftige mug vokser i rådnende organisk materiale og feeds på råd sagen . Aspergillus infektioner kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer , der kræver omfattende lægelig behandling .

blåskimmel, sortskimmel

blåskimmel, sortskimmel skimmel vokser på mange naturlige overflader , herunder mad , planter og jord . Menneskelig kontakt med dette giftige mug kan forårsage negle og hud infektioner eller lungesygdom , hvis den giftige mug bliver indåndet over lange perioder .

Fusarium

Fusarium er en giftig skimmel , der er særlig skadelig for øjnene . Ifølge The Toxic Mold Advisor hjemmeside , Fusarium " kan inficere øjet , hud og negle . Det kan også forårsage diarré , kvalme , opkastning , og overdreven interne blødninger. Det efterligner østrogen i kroppen og kan angribe de reproduktive organer . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.