førstehjælp kit lister

førstehjælpstaske er kritiske fornødenheder under uventede nødsituationer . Holde en velassorteret kit i dit hjem , bil , under en rejse og selv om jobbet er generelt en god idé i tilfælde af uforudsete skader . Mens leverancerne i første AIDS kits er enkle og basale medicinsk udstyr , de er vigtige elementer i at yde afgørende forsigtig, når sundhedsrelaterede uheld opstår .

Alle Formål Kits


Alle formål førstehjælpstaske er gode til at holde sig hjemme og i bilen . De omfatter generelt bandager i forskellige størrelser , tape , antiseptisk servietter , steril gaze puder , salve pakninger, et termometer , sår lukninger , plast handsker , pincet , saks , sæbe , aspirin , en liste over nødopkaldsnumre og en brugsanvisning .

Camping og Vandring Kits


Førstehjælp kits til udendørs aktiviteter som vandreture og camping vil indeholde yderligere forsyninger, som sommerfugl lukning strips til at forsegle sår , molskin at behandle vabler , myggebalsam , varme og kulde pakker , hydrocortison creme til behandling af allergiske hudreaktioner , Calamine lotion til Poison Ivy og svier , at en fløjte tilkalde hjælp og endda en LED- lys og ekstra kompas . I tilfælde af at du får tabt , er det også en god idé at inkludere dine personlige oplysninger på en lamineret kort inde i dit kit .

Sejlads Kits


Supplies i førstehjælpsudstyr til sejlsport omfatter meget af det samme udstyr til hjem og camping kits . Dog skal indholdet opbevares i vandtæt emballage og indenfor en slagfast sag . Sørg for , at et marint førstehjælp kit du køber , er United States Coast Guard godkendt .

Pet Kits


En stor del af indholdet til kæledyr kits er de samme for mennesker , men der er et par ekstra forsyninger kan du tilføje , herunder et kæledyr pleje brugsanvisning . Trækul og Ipecac er gode forsyninger til at behandle kæledyr , hvis de er forgiftet at fremkalde opkastning og dulme en dårlig mave . Det er også en god idé at have kontakt information for dit kæledyr dyrlæge og dyrehospital i sættet .

Pleje af Kits

Mens store- købte førstehjælpstaske kommer klar til brug, er det stadig nødvendigt at genopbygge produkter , der udløber over tiden . Sørg for at tjekke udløbsdatoen af piller og andre former for medicin i sættet . Puder og bånd forværres over tid , så er det også vigtigt at holde en ny forsyning i dit sæt . Hold alt, hvad du har brug for din kit i ét sted, så leverer vil være let at finde , når du har brug for dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.