fremtidige virkning af tuberkulose

Tuberkulose er en smitsom sygdom . Mycobacterium tuberculosis er den mest almindelige tuberkulose-forårsager patogen hos mennesker . Tuberkulose påvirkninger samfund i høj grad ved at hindre den økonomiske vækst i udviklingslandene. Sammen med aids og malaria , er tuberkulose betragtes som en af de tre sygdomme af fattigdom

morbiditet tuberkulose


Forekomsten af tuberkulose i USA har været faldende i de seneste par år . Centers for Disease Control og Forebyggelse rapporterede en 2,9 procent nedgang i rapporterede tilfælde fra 2007 til 2008.

aids og tuberkulose


aids-ramte er mere tilbøjelige til at blive smittet med tuberkulose på grund af deres undertrykt immunforsvar . AIDS-ramte er i høj risiko for død til følge tuberkulose infektion .

Pediatric Tuberkulose


Forekomsten af tuberkulose i barndommen er ved at nå nye lavpunkt om året i USA, men er stadig relativt høj i udviklingslandene.

Tuberkulose Dødeligheden


Selvom tuberkulose numre er faldende, tuberkulose er stadig den syvende hyppigste årsag til tidlig død på verdensplan . Ifølge World Health Organization , døde 1,3 millioner mennesker af tuberkulose i 2003 . Ifølge John E. Park , en ekspert i epidemiologi , hvis venstre ubehandlet , tuberkulose har en dødelighed på op til 50 procent .

Økonomien og tuberkulose

WHO skønner , at der globalt tuberkulose forårsager 12 milliarder dollars årligt økonomisk tab .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.