hvad er de miljømæssige effekter af olieudslip ?

Der er mange miljømæssige konsekvenser af et olieudslip , som kan være forårsaget af en række ting , herunder men ikke begrænset til : . operatør fejl , gamle og ødelagte udstyr , art, såsom orkaner og tornadoer , og handlinger af ødelæggelse . Et olieudslip kan have store , irreversible virkninger på mennesker , luftkvalitet , dyreliv og atmosfæren om udslippet sker på land eller vand . Ifølge det amerikanske Environmental Protection Agency , er en anslået 10 til 25. 000. 000 liter olie spildt årligt .

.

forurening af vand


Olieudslip i havet eller ethvert organ af vand , har størst indvirkning på miljøet på grund af den måde , hvorpå olien blander sig med vand , den vanskelige oprydning , og den store mængde af de berørte livet i havet . Et olieudslip , der opstår i havet eller i nærheden , på kysten , skader det marine liv som hvaler, og enhver form for fisk , der kommer i kontakt med olie , herunder fugle, der bytte på havet organismer , og deres levesteder . Olien vil træde i havet livets lunger og lever , til sidst at dræbe livet . Fugle kan dækkes af olien, og som forhindrer flyvende , og når fuglene forsøger at rense sig fri af olien , kan de giftige kemikalier af olien har tragiske konsekvenser .

forurening af jord


Olieudslip på land er lettere at rense op på grund af det lokaliserede karakter udslippet imidlertid virkningerne af udslippet er ikke mindre skadelig . Den største bekymring er , at olien vil finde sin vej ind i vandforsyning og vandløb , og dermed foretage mange mennesker og dyreliv . Spildte olie , som i din indkørsel for eksempel , kan også finde sin vej mod afløb og kloaksystemer . Olien kan også forurene jord og grundvand , hvis ikke fjernet hurtigt , på hvilket tidspunkt du ville have til at fjerne de berørte jord eller bruge en jord udluftningssystem , begge dyrt indsats .

forurening af luft


Olieudslip også forurener luften . I lave doser af oliedampe , kan en person opleve midlertidig effekter som hovedpine , kvalme , øjenirritation og midlertidigt tab af bevidsthed . Hvis en person er udsat for olieudslip dampe over en lang periode , kan åndedrætsbesvær opstå , og den samlede sundheden kan blive påvirket , permanent . Dampe kan også have en kemisk reaktion med andre stoffer , såsom bakterier , og har skadelige virkninger på atmosfæren .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.