hvad er definitionen på vejstøj ?

Vejstøj er en uvelkommen konsekvens af moderne tider og kan påvirke en persons evne til at sove , arbejde eller deltage i fritidsaktiviteter . Men , moderne metoder er til rådighed til at imødegå de negative virkninger af vejtrafikstøj

Betydning


I september 2009 spørgsmålet om Environmental Health Journal, Theo Bodin , at 30 % af befolkningen i Den Europæiske Union lever i områder, hvor vejstøj over 55 decibel . Ifølge Trafficnoise. org . mange amerikanere opfattelse vejstøj som en primær bekymring

Geografi


Vejtrafik støj påvirker byerne beboere i hele verden .

Forebyggelse /Solution


Installation autoværn , sænke vejens elevation og maskering køretøj støj med lyd maskering systemer kan bidrage til at reducere omfanget af vejstøj ved 5 decibel , ifølge Trafficnoise. org . Barrierer kan være fremstillet af jord , beton , stuk eller metal .

Overvejelser


autoværn skal være tilstrækkeligt høj til at hindre vejen ud af syne , og kan ikke indeholde fejl . Autoværn er ubrugelige til boliger beliggende på skråningerne , der grænser op til veje .

De varierende kompositioner autoværn har fordele og ulemper . Jordovn volde behov for væsentligt rum, mens væggene bruger mindre jord . Autoværn normalt er lavere end 8 meter på grund af strukturelle og æstetiske spørgsmål .

Advarsel

En undersøgelse offentliggjort i Science Daily i februar 2008 fandt , at fortsat eksponering for støjniveauer over 50 decibel kan øge risikoen for hjerteanfald ved 40 % .

Bodin sagde i september 2009 Environmental Health Tidende artiklen , at trafikstøjen øger risikoen for forhøjet blodtryk , især for de unge og midaldrende . Ældre individer har en forholdsvis mindre risiko for at opleve helbredsproblemer forbundet med høj vejstøj , sagde han .

Teorier /Spekulation

I september 2009 Environmental Health tidsskriftsartikel, Bodin , at ældre mennesker ikke kan være lige så sårbar til de negative virkninger af vejstøj , fordi evnen til at opdage ændringer i støj aftager med alderen . Bodin tilføjede , at aldersgrupper kan opfatte støj ærgrelser forskelligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.