hvad er en farligt affald deponeringsanlæg ?

En farligt affald deponeringsanlæg er en tilladt deponeringsanlæg for affald , der er for farligt at gå ind i en normal kommunal losseplads og er yderligere sikkerhedsforanstaltninger dikteret af Environmental Protection Agency

Hvad er farligt affald ?


Affald anses farligt , hvis det potentielt medfører en stigning i dødelighed eller irreversible sundhedsmæssige risici eller hvis det kan forårsage permanent skade for miljøet, hvis ikke opbevares korrekt . De fire mest almindelige typer af affald er brandfarlige , giftige , reaktiv og ætsende .

funktioner


farligt affald er alle udstyrede med sæler både under og over det deponerede affald . På grund af flydende affald evne til at forurene grundvandet , skal du bruge lossepladser som dem , der ejes af PPLi af Indonesien og kemiske sikker håndtering af De Forenede Stater , uigennemtrængelige ler barrierer under lossepladsen . Ifølge amerikansk lov , en lav vedligeholdelse skal lave gennemtrængelighed barriere også dækker det øverste af lossepladsen når den er fyldt .

Påfyldning


Som regelmæssig lossepladser, kun er farligt affald fyldt med tiden som affald bliver tilgængelig. Beskyttes og mærkes tydeligt farligt affald lastbiler indsamle affald og bringe det til losseplads, hvor det er permanent deponeret med lignende typer af affald .

behandling af affald


Før bortskaffelse , er fritstående væsker elimineres ved at tilføje absorberende eller størkning agenter og placeres i individuelle beholdere . Ingen ikke -indesluttet affald er tilladt , og affald, der kan reagere med hinanden, holdes adskilt .

Opbevaring og vedligeholdelse

farligt affald er designet til lav-vedligeholdelse opbevaring i årtier ad gangen . Hver " celle " af anlægget er fortegnelserne og kortlagt . Mens designet til at være sikker , eventuelle farer til offentligheden omfatter giftigt støv , der frigives eller gasformige emissioner fra de gemte materialer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.