hvordan du forbereder din familie til en tornado

Tornado sæson er her . Den varme luft , der bygger op øst for koldt at flytte fronter skaber tordenvejr , der kan blive til tornadoer . Du har måske kun et par minutter til at forberede din familie , når en tornado ledes din vej . Planlæg nu, så din familie vil blive forberedt til sikkerheden , hvis en tornado kommer

Du skal bruge: .
batteridrevet radio
. lommelygte .


1 .

første hold en tornado boremaskine med din familie . Udpege et sikkert område i dit hjem til din familie til at samle i løbet af en tornado advarsel . Skema tornado øvelser regelmæssigt , så du familie vil huske præcis hvad de skal gøre .
Udpege et mødested for efter stormen i tilfælde af at du får adskilt .
2 .
Bestem det bedste sted for husly .
I en bygning , er det bedste sted i en kælder eller storm kælder . Hvis der ikke er kælder , skal du gå til centrum af en indvendig plads på det laveste niveau væk fra hjørner , vinduer , døre , og uden mure .
Den bedste måde at holde sikker udendørs , er at ligge fladt i en grøft eller og dække dit hoved med hænderne . ALDRIG søge ly under en forbi eller en bro .
Det bedste sted at bo sikkert , hvis du er i et køretøj , påhængsvogn eller mobile home er at forlade køretøjet med det samme. Selv mobile homes , der er bundet kan blive ramt hårdt af en tornado .
Hvis du er handicappede , i en kørestol for eksempel , komme væk fra vinduer og gå til en indvendig rum . Dæk dit hoved med noget til rådighed, selv dine hænder . Du kan også beskytte dig selv mod nedfaldende genstande ved at dække op med tæpper og puder .
3 .
Efter stormen , være yderst forsigtig . Bygninger kan blive beskadiget , kan elledninger være nede , og kommunikation kan være midlertidigt deaktiveret gør det vanskeligt at nå myndigheder . Du kan også støde utætte gasser , glasskår , brand og andre farer . Altid vente til redningsmandskab at nå frem inden du forsøger at rydde op af større stykker affald eller farlige udslip .
Rapport betydelig skade fra en tornado til FEMA . Din amt officerer vil have instruktioner om arkivering krav , eller du kan besøge FEMA hjemmesiden til orientering. Hvis det er muligt , tage billeder af skaderne , før du bliver oprydning .
Telefon FEMA gratis , 1 ( 800 ) 621-FEMA

gode råd og advarsler


 • Hold dig informeret ved tuning ind på en NOAA vejrstation på en batteridrevne radio .
 • Kend den visuelle tegn på en tornado , herunder mørke eller grønlig himmel , sky vægge, store hagl , høje lyde ligner et tog
 • Du er ikke sikret mod en tornado i vand , såsom en bæk , sø eller flod
 • Oplukkelige vinduer i dit hjem kan være farligt i løbet af en tornado , fordi de kan lade kraftig vind og snavs indeni . Efterlad vinduerne som de er og hoved til et sikkert sted så hurtigt som muligt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.