hvordan man kan ændre nogle gamle vaner til miljøvenlige beslutninger

Jordens Dag kommer op i denne måned , og det er et godt tidspunkt at tænke over at gøre nogle positive forandringer i dit liv . Her er nogle nyttige tips til at gøre nemme ændringer og hjælpe planeten
1 .
ændre disse pærer i dit hjem til energieffektive pærer . Jeg gjorde det for over et år siden og ikke en lyspære er gået ud endnu , og du vil begyndte at se en lille forskel i den elektriske regningen .
2 .
Brug strømskinner for flere elementer til stikket i og om natten tænde strip off og tag fra væggen . Selv når visse poster er slukket , er elektrisk stadig brugt gennem stikket i væggen . Frakoble genstande , mens du sover eller ud af huset hjælper med at spare energi og gør en stor forskel i din elregning .

3 .
Genbrug er en kendt ritual , og før du genbruger , at glas lage krukke Også overveje at bruge det til opbevaring af tørrede fødevarer eller være kreativ og bruge glas til at drikke ud af . Dette er en anden måde, du behøver ikke at købe plastbeholdere til at gemme poster i og /eller plastic kopper til at drikke ud af .
4 .
Hvis du har nogle arealer , endda en lille smule (eller hvis du bor i byen finde et sted lov til at plante ) , og hvorfor ikke have en plante fest ? . . . socialisere med nogle gamle og nye venner og plante træer hvert Jordens Dag . Gør det til dit eget årlig ceremoni . . . Ekstra træer rense luften , så det er en win win !
5 .

Invester i disse lærred tote poser. Tag dem med dig overalt. Stop med at bruge plasticposer fra købmandsforretninger . Du ser flere og flere mennesker går til butikken med deres egne tasker og bare tænke, hvis alle gjorde dette , hvor meget affald, vi vil forhindre i at bruge plastikposer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.